06:22 uur 02-07-2019

Interactive Brokers Group kondigt BET, LEARN, WIN aan

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers Group, Inc. (IEX: IBKR) kent tot $ 1.000 aan commissietegoed toe aan een miljoen nieuwe klanten voor gebruik in hun IBKR-beleggingsaccount. Deelnemers aan deze promotie kunnen dit tegoed ontvangen door hun winsten, die ze gemaakt hebben op weddenschappen gedaan op de Simulated Sports Betting Exchange van IBKR, te converteren.

De Exchange bevindt zich op sports.ibkr.com of via de mobiele softwaretoepassing ‘IBKR Sports’. Het werkt als een gesimuleerde peer-to-peer markt waar deelnemers weddenschappen op echte sportevenementen zoals tennis, voetbal, honkbal en later andere sporten, kunnen kopen, verkopen en verhandelen.

“We verwachten dat deze promotie klanten zal aantrekken voor wie het Interactive Brokers-platform mogelijk nieuw is en die meer vertrouwd zijn met toeschouwerssporten dan met de financiële markten,” aldus Thomas Peterffy, voorzitter van Interactive Brokers.

“Het is onze bedoeling om mensen voor te lichten over de probabilistische aard van markten, handel en investeringen. We illustreren dit door onze Simulated Sports Betting Exchange waar voor elke winnende weddenschap 100 wordt uitbetaald. Een speler die de kansen van een team om te winnen op bijvoorbeeld 40% schat, wil mogelijk een weddenschap kopen voor minder dan 40 of verkopen voor meer dan 40. Naarmate er meer informatie beschikbaar komt en het evenement op gang raakt, veranderen deze kansen en begint de prijs van de weddenschap te fluctueren, vergelijkbaar met de prijs van een aandeel,” verklaarde Peterffy.

“Door deel te nemen aan deze promotie leren onze spelers over ons platform, hoe te handelen en investeringen te doen en hoe hun financiën te volgen, en dat alles terwijl ze vermaakt worden. We gokken erop dat vele van deze deelnemers ook onze gratis demo-beleggingsaccount zullen proberen en dat uiteindelijk velen een klant van Interactive Brokers zullen worden,” voegde hij eraan toe.

Zo werkt Simulated Sports Betting van Interactive Brokers:

De eerste 2,2 miljoen deelnemers die een Simulated Betting-account openen, krijgen een accountsaldo van ‘$ 1.000’ in virtuele USD (of het equivalent daarvan in virtuele Euro, GBP of CAD). Deelnemers zullen vervolgens in staat zijn om deze virtuele valuta te gebruiken om gesimuleerde sportweddenschapscontracten te kopen (plaatsen), te verkopen (nemen) en te verhandelen.

Elk winnend gesimuleerd weddenschapscontract betaalt 100 virtuele dollars uit (of 100 virtuele euro, GPB of CAD, indien van toepassing). Net als bij het handelen in aandelen, obligaties, opties of futures, kunnen deelnemers op de Simulated Sports Betting Exchange weddenschappen van elkaar kopen en verkopen door een (aan)bieding voor een specifieke uitkomst te doen. Geldige (aan)biedingen variëren van 0,05 tot 99,95 in virtuele valuta, wat een reflectie is van de schattingen van de gokkers van de procentuele waarschijnlijkheid van de uitkomsten. Simulated Betting-accounts worden gecrediteerd voor elke virtuele winst en gedebiteerd met eventuele virtuele verliezen. Een virtuele commissie per contract wordt afgetrokken voor elke transactie gelijk aan het laagste van 1% van het inzetbedrag of (100 – het gesimuleerde inzetbedrag). Deelnemers mogen niet meer dan 3 open weddenschapscontracten tegelijk per evenement hebben, maar open weddenschappen kunnen worden gesloten en nieuwe contracten kunnen continu worden gekocht of verkocht.

Winsten in Simulated Sports Betting-accounts kunnen worden omgezet in maximaal $ 1.000 aan commissietegoed (de PRIJS) voor gebruik in een beleggingsaccount van Interactive Brokers. Een dergelijke conversie kan slechts één keer worden gemaakt en commissietegoeden kunnen niet worden overgemaakt of opgenomen. Alle ongebruikte tegoeden vervallen automatisch zonder waarde na vijf jaar. Deelnemers kunnen geen stortingen of opnames doen in Simulated Betting-accounts.

Al het geld in Simulated Betting-accounts is virtueel, niet-overschrijfbaar en heeft geen contante waarde.

Als een virtueel accountsaldo daalt tot nul, wordt de account gesloten en kan geen andere Simulated Betting-account worden geopend door dezelfde speler. Het openen van een beleggingsaccount is onderhevig aan de toelatingsvoorwaarden en algemene voorwaarden van Interactive Brokers.

Deze promotie is beschikbaar voor deelnemers ouder dan 21 jaar, gevestigd in de toegestane rechtsgebieden. Geen enkele aankoop of betaling is toegestaan of noodzakelijk en deelnemers kunnen geen echt geld inzetten, winnen of verliezen. Personen die op enig moment tussen 1 januari en 30 juni 2019 een beleggingsaccount bij Interactive Brokers hebben, komen niet in aanmerking om hun winsten in een commissietegoed om te zetten. De promotie eindigt op 31/12/2020 of wanneer alle prijzen zijn verdeeld, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Zie de officiële regels op https://sports.ibkr.com/ibg/#/ext/rules voor de volledige algemene voorwaarden.

We geven momenteel 1.000 Simulated Betting-accounts uit aan personen die onze gratis demo-account in het recente verleden als testgroep hebben uitgeprobeerd. We verwachten dat tot de kwartfinale’s van Wimbledon iedereen die in aanmerking komt een Simulated Betting-account heeft kunnen openen.

Ga naar https://sports.ibkr.com voor meer informatie.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

De aangesloten maatschappijen van Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag op 125 markten in verschillende landen en valuta’s geautomatiseerde handelsexecutie en bewaring van effecten, grondstoffen en deviezen, via een enkele IBKR Integrated Investment Account voor klanten over de hele wereld. Wij bedienen individuele beleggers, hedgefondsen, eigen handelsgroepen, financieel adviseurs en beginnende brokers. Onze vier decennia van focus op technologie en automatisering hebben ons in staat gesteld om onze klanten uit te rusten met een uniek geavanceerd platform om hun beleggingsportfolio’s tegen de laagste kosten te beheren, volgens Barron’s Best Online Brokers review van 25 februari 2019. We streven ernaar onze klanten te voorzien van voordelige uitvoeringsprijzen en handel, risico- en portfoliobeheertools, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten, en dit alles tegen lage of geen kosten, zodat ze gepositioneerd worden om een superieur rendement op investeringen te behalen.

Contacts

Voor beleggers van Interactive Brokers Group, Inc.: Nancy Stuebe, 203-618-4070 of Media: Kalen Holliday, media@ibkr.com of 203-913-1369.

Check out our twitter: @NewsNovumpr