03:18 uur 20-06-2019

Inawisdom breidt haar aanwezigheid in Europa uit

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning, Inawisdom, kondigen de opening aan van nieuwe kantoren in Rotterdam, Nederland.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Inawisdom is verheugd de opening van haar nieuwe kantoren in Rotterdam, Nederland aan te kondigen. Deze stap vertegenwoordigt de strategische uitbreiding van het merk Inawisdom en de kans om de groei in de AI/ML-ruimte in Nederland en Europa te versnellen.

Inawisdom heeft de afgelopen twee jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt en terwijl dit opwindende succes toeneemt in 2019, is het team nu uitgegroeid tot meer dan 70 mensen. Inawisdom levert haar toonaangevende en innovatieve diensten al aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Europa en het Midden-Oosten.

“Samen met de kantoren in Ipswich en Londen zal het nieuwe kantoor ons in staat stellen om onze capaciteiten op internationale schaal verder uit te breiden en te versterken. We zijn enthousiast over het komende traject en werken samen met onze klanten om hen te helpen de waarde van hun data voor marktdifferentiatie te realiseren. Voor ons bedrijf staat de snelheid van onze klanten in de richting van waarderealisatie centraal.” Neil Miles, CEO

Het nieuwe kantoor van Inawisdom bevindt zich in het iconische kantoorgebouw ‘Willemswerf’ dat bekend staat om zijn opvallende architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Gelegen in Boompjes, zijn er spectaculaire uitzichten over de Erasmus- en Willemsbrug.

Over Inawisdom

Inawisdom is opgericht in 2016 door CEO Neil Miles, CTO Robin Meehan en voorzitter Julian Harris. Inawisdom heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft nu een groot team van zeer getalenteerde mensen in dienst met uitgebreide ervaring met Amazon Web Services (AWS) die gedurende vele jaren is opgebouwd, met een focus en specialisme op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning.

Opgericht met het eenvoudige doel om haar klanten de mogelijkheid te geven elk aspect van hun data te gebruiken met behulp van kunstmatige intelligentie, heeft Inawisdom een marktleidend specialisme in Artificial Intelligence en Machine Learning, naast praktische ervaring met het inzetten van deze toonaangevende services in een aantal bedrijfsdomeinen en innovatieve use cases.

Ga voor meer informatie naar www.inawisdom.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor persvragen contact op met Gemma Adair op gemma@inawisdom.com, +44 7446183722

Neem contact met ons op via info@inawisdom.com of bel +44 (0)20 3575 1337

Check out our twitter: @NewsNovumpr