23:17 uur 03-06-2019

OKEx maakt notering bekend van USDK, een gereguleerde aan de Amerikaanse dollar gekoppelde stablecoin van OKLink en Prime Trust

VALLETTA, Malta–(BUSINESS WIRE)– OKEx, een wereldwijd toonaangevende cryptovalutabeurs, heeft vandaag de notering bekendgemaakt van USDK, een aan de Amerikaanse dollar gekoppelde stablecoin, gezamenlijk gelanceerd door OKLink, de strategische partner van het bedrijf, en Prime Trust. De nieuwe stablecoin wordt genoteerd op het fiat-to-token (C2C) handelsplatform van OKEx tegen zes andere fiatvaluta – CNY, VND, GBP, RUB, EUR en TRY, en verder op het spothandelsplatform in de volgende 11 handelscombinaties:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005836/nl/

Compliant stablecoin USDK is now listed on OKEx fiat-to-token (C2C) and spot market (Graphic: Busine ...

Compliant stablecoin USDK is now listed on OKEx fiat-to-token (C2C) and spot market (Graphic: Business Wire)

· BTC/USDK · ETC/USDK · TRX/USDK

· LTC/USDK · BCH/USDK · BSV/USDK

· ETH/USDK · EOS/USDK · USDT/USDK

· OKB/USDK · XRP/USDK

USDK is een ERC-20 stablecoin, gezamenlijk ontwikkeld door OKLink, een blockchaintechnologiebedrijf, en Prime Trust, een trustbedrijf met Amerikaanse vergunning. Elke USDK wordt gedekt door USD 1 uit het Prime Trust Special Account. Door de gegarandeerde 1:1 wisselkoers tussen USDK en USD is de monetaire waarde 100% gewaarborgd. Verder stelt een auditbureau maandelijkse verslagen op voor maximale transparantie naar het publiek toe.

Ter gelegenheid van de notering houdt OKEx een 2-daagse campagne, samen met OKLink, met een omwisselpremie van 1%, exclusief voor gebruikers van OKEx. Tijdens de promotieperiode kunnen gebruikers USDT omzetten naar USDK tegen een speciale wisselkoers van 1,01 USDK voor 1 USDT.

“We zijn heel enthousiast over de notering van USDK. Met de steun van de nieuwe stablecoin zetten we weer een stap naar de opzet van een nieuwe, op blockchaintechnologie gebaseerde economie, waarbij de financiële markt toegankelijker wordt gemaakt voor iedereen dankzij het elimineren van tussenschakels,” aldus Andy Cheung, hoofd van Operations bij OKEx. “We begrijpen dat niet iedereen staat te springen om audits door derden. Maar door deze lancering van een nieuwe stablecoin hopen we onze gebruikers een veilige en betrouwbare handelsbeleving te bieden die wordt gegarandeerd door een hoge transparantie en regelmatige audit. In de toekomst hopen we de USDK op te nemen in andere gedecentraliseerde toepassingen binnen het ecosysteem van OKEx.”

Meer informatie over USDK

EINDE

Over OKEx

OKEx is een wereldwijd toonaangevende digitale activabeurs met hoofdkantoor in Malta, waarop uitgebreide handelsservices voor digitale activa worden aangeboden, met inbegrip van handel van tokens, futures en perpetual swaps, en een indextracker voor handelaars over de hele wereld met blockchaintechnologie. Momenteel biedt de beurs meer dan 400 combinaties voor handel van tokens en futures aan om gebruikers in staat te stellen hun strategieën te optimaliseren. Het platform biedt een veilige, betrouwbare en stabiele omgeving voor de handel van digitale activa aan miljoenen klanten uit meer dan 200 landen en regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi
Vivien.choi@okex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr