09:00 uur 03-06-2019

4C Vergroot Europese Afdruk met Nederlandse Kantoren

Plannen voor team uitbreiding met 10+ technische en commerciële experts

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft 4C, de klantgerichte digitale transformatie consultant, verdere Europese uitbreiding bekendgemaakt met een nieuw kantoor in Eindhoven, en plannen om in de nabije toekomst een kantoor in Amsterdam te openen. Het bedrijf zal in de loop van 2019 meer dan tien technische en commerciële medewerkers aannemen om de groei op de Nederlandse markt te ondersteunen.

Het besluit komt voort uit de groeiende vraag naar 4C’s consultants- en implementatie services vanuit Nederland, waar het bedrijf al samenwerkt met een aantal toonaangevende bedrijven in afvalbeheer, consumentengoederen en financiële diensten.

De nieuwe kantoren, die voorkomen uit de investeringen van Salesforce Ventures vorig jaar, zijn de nieuwste in een reeks Europese openingen, waaronder Manchester, Kopenhagen en Lyon. Ze zullen de positie van 4C als de leidende onafhankelijke Salesforce-partner in EMEA te versterken.

Frank Salens, Business Unit Manager, Nederland bij 4C: “4C is geboren in de Benelux, dus we zijn bijzonder verheugd om de opening van onze nieuwe Nederlandse kantoren aan te kondigen, evenals onze aankomende wervingsplannen zodat we onze klanten in heel Nederland nog beter van dienst kunnen zijn”.

Salens voegt hieraan toe: “De nieuwe Nederlandse bases zullen ons in een sterkere positie plaatsen om ons klantenbestand te versterken en ons lokale Salesforce-aanbod voor bestaande klanten te verbeteren.”

EINDE

Notes to Editors

4C helpt bedrijven bij het ontdekken van commerciële waarde en het realiseren van de transformatie naar een Customer Company.

Het bedrijf is de grootste onafhankelijke Salesforce-Platinum Partner van EMEA. Het biedt ongeëvenaarde expertise op het gebied van de beste technologie voor integratie, inclusief de Core Clouds van Salesforce. 4C biedt daarnaast advies over Customer 360, e-commerce, quote to cash en DocuSign’s Agreement Cloud.

4C is gepassioneerd door het succes van zijn klanten en neemt de tijd om de uitdagingen van zijn klanten te begrijpen en langdurige relaties met hen op te bouwen.

4C maakt gebruik van de kennis en mogelijkheden van de lokale markt om projecten in EMEA aan de bieden in een breed scala van sectoren, waaronder hightech, productie, financiële diensten en non-profit, voor MKB-bedrijven tot en met ondernemingen. 4C, opgericht in 1997, heeft een hoofdkantoor in België met vestigingen in Europa en het Midden-Oosten.

Contacts

James Fahy
4C@gingermaypr.com
+44 (0)203 642 1124

Check out our twitter: @NewsNovumpr