09:16 uur 22-05-2019

Jefferies zet wereldwijd onderzoek naar microstrategieën op

NEW YORK & HONG KONG (BUSINESS WIRE) – Jefferies kondigde vandaag de benoeming van Desh Peramunetilleke aan als hoofd van Global Microstrategy Product in Equity Research. Zijn standplaats is het kantoor van de firma in Hongkong. Desh staat aan het hoofd van het pas opgerichte Microstrategy-team, dat bestaat uit Mahesh Kedia, Shrikant Kale, Barnis Yuen, Jeffrey Tong en Jenny Wu.

Microstrategy is een bottom-up product dat gebruik maakt van de basisprincipes van het bedrijf om inzicht te creëren in markten en sectoren, en combineert dit met top-down macrotrends om systematische beleggingsstrategieën, diagnostische screenings en bedrijfseigen risicoscores te ontwikkelen voor klanten over de hele wereld en verschillende beleggingsstijlen.

“We zijn zeer verheugd dat Desh zich bij het toonaangevende aandelenplatform van Jefferies heeft aangesloten”, aldus Peter Forlenza, Global Head of Equities van Jefferies.

Jefferies Establishes Global Microstrategy Research

NEW YORK & HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– Jefferies announced today the appointment of Desh Peramunetilleke as Head of Global Microstrategy Product in Equity Research. He is based in the firm’s Hong Kong office. Desh heads up the newly-formed Microstrategy team, which includes Mahesh Kedia, Shrikant Kale, Barnis Yuen, Jeffrey Tong and Jenny Wu.

Microstrategy is a bottom-up product that uses company fundamentals to create insights into markets and sectors, and combines it with top-down macro trends to develop systematic investment strategies, diagnostic screens and proprietary risk scores for clients all over the world and across investment styles.

“We are very excited to have Desh join Jefferies’ leading equities platform,” commented Peter Forlenza, Jefferies’ Global Head of Equities. “We are substantially expanding our Asian equities platform given our outlook on the Asian regional markets and the opportunity. Jefferies is perhaps singular in the industry currently to have the intent and ability to enlist such impressive teams in Asia.”

Mr. Peramunetilleke was most recently Head of Microstrategy at CLSA and has over 20 years of equity research experience.

Jefferies Group LLC, the largest independent full-service global investment banking firm headquartered in the U.S. focused on serving clients for over 55 years, is a leader in providing insight, expertise and execution to investors, companies and governments. Our firm provides a full range of investment banking, advisory, sales and trading, research and wealth management services across all products in the Americas, Europe and Asia. Jefferies Group LLC is a wholly-owned subsidiary of Jefferies Financial Group Inc. (NYSE:JEF), a diversified financial services company.

Contacts

For inquiries:
Richard Khaleel
1-212-284-2556
rkhaleel@jefferies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr