10:00 uur 15-05-2019

TRIGO Group neemt EMC Consulting over om opleidingskwaliteit te optimaliseren

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– TRIGO Group, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van kwaliteitsoplossingen voor de vervoersbranche, heeft EMC Consulting overgenomen, een Roemeense topspeler op het gebied van kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Door de expertise van de twee bedrijven te combineren, wordt met de samenvoeging beoogd grote kwaliteitsverbeteringen in de productieprocessen van klanten te bewerkstelligen.

TRIGO heeft de afgelopen 22 jaar wereldwijd meer dan 8.000 klanten bediend. In de afgelopen 12 jaar is EMC Consulting in Roemenië meer dan 50 multinationale ondernemingen van dienst geweest. Ons partnerschap stelt EMC Consulting in staat zijn markt buiten Roemenië uit te breiden naar de meer dan 25 landen waar TRIGO actief is. Het aanbod van TRIGO kan daarnaast verder worden versterkt met de brede opleidingsportfolio en de lokale kennis van EMC Consulting.

EMC Consulting heeft een zeer goede naam binnen de productiebranche. Ze hebben meer dan 5.000 mensen opgeleid door middel van 35 cursussen, waarbij wordt ingegaan op zowel de theoretische als de praktische kant van kwaliteit, onder meer op het gebied van productie, logistiek, permanente verbetering en projectmanagement. Het klantenbestand van EMC Consulting bestaat onder andere uit belangrijke spelers uit de automobielindustrie, zoals IRUM, Continental en Adient.

Ovidiu Veghes, landenmanager voor TRIGO in Roemenië, was nauw betrokken bij de afronding van de overname. Hij zei hier het volgende over: “EMC Consulting past perfect binnen onze portfolio. De samenwerking met onze klanten zal verder worden versterkt.”

Constantin Pătășanu, CEO van EMC Consulting, zei: “Ik weet zeker dat onze gedeelde doelstellingen onze ontwikkeling zullen versnellen. Ik kijk er echt naar uit onze hoogwaardige kennis samen met TRIGO toe te passen en meer diverse diensten aan te bieden met een opleidings- en adviescomponent.”

Zsolt Puskás, Executive Vice President van de TREQ-divisie, die voor TRIGO de opleidings- en adviesactiviteiten overziet, zei: “EMC Consulting onderscheidt zich door verder te gaan dan de standaardeisen voor kwaliteit en oplossingen aan te bieden die zijn gebaseerd op aanpasbaarheid en creativiteit. Het is een groep experts die de effectiviteit van productieprocessen aantoonbaar verbetert.”

Over EMC Consulting

EMC Consulting is een in 2007 opgericht opleidings- en adviesbedrijf met docenten en consultants die zijn gecertificeerd in IATF, ISO, VDA, REFA en PMI. De portfolio van het bedrijf beslaat terreinen als lean manufacturing, lean six sigma, procesontwerp en logistiek beheer. EMC Consulting ondersteunt organisaties bij het vinden van eenvoudige, creatieve en op maat gemaakte kwaliteitsoplossingen. Ga voor meer informatie naar: https://emctm.ro.

Over TRIGO Group

De in 1997 opgerichte TRIGO Group is een internationale aanbieder van kwaliteitsoplossingen voor de vervoersbranche die met name actief is in de automobiel- en luchtvaartindustrie. Er werken meer dan 10.000 professionals voor TRIGO in 25 landen en het bedrijf biedt een uitgebreide portfolio van diensten aan, onder meer op het gebied van kwaliteitsprocessen, herbewerking, inspecties, audits, opleidingen, advies en projectmanagement. Ga voor meer informatie naar: https://trigo-group.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elaine Regas
Executive Vice President Global Sales & Marketing
elaine.regas@trigo-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr