04:55 uur 10-05-2019

Janus Henderson Investors stelt Suzanne Cain aan als Global Head of Distribution

LONDEN & DENVER (VS)–(BUSINESS WIRE)– Janus Henderson Investors (NYSE: JHG, ASX: JHG) (“Janus Henderson”) heeft vandaag de benoeming van Suzanne Cain als Global Head of Distribution bekendgemaakt. Suzanne zal per 20 mei 2019 bij Janus Henderson in dienst treden. Ze zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoop- en productstrategie van het bedrijf voor zowel institutionele als detailhandelskanalen. Ook zal zij mondiale marketing en klantenservice leiden.

Suzanne zal toetreden tot het uitvoerend comité van Janus Henderson en gevestigd zijn in Denver.

Suzanne heeft meer dan 30 jaar ervaring in de internationale industrie. Ze werkte het meest recentelijk bij BlackRock in de functie van U.S. and Global Head of Institutional Clients, iShares, de grootste aanbieder van exchange-traded funds (ETS’s) ter wereld. Bij BlackRock leidde Suzanne de mondiale klantenteams in sales, productconsultatie, portfolioconstructie en wereldwijde marktdekking. Voordat ze bij BlackRock in dienst trad, was Suzanne hoofd van de Institutional Client Group en hoofd van Structured Credit and Structured Finance Sales bij Deutsche Bank voor EMEA van 2010 tot 2017.

Vanaf 2004 werkte Suzanne zes jaar lang in Londen bij Morgan Stanley, waar haar laatste functie Managing Director en hoofd van Credit Sales, Europa en het Midden-Oosten was. Suzanne had ook een eerdere functie bij Deutsche Bank, waar ze van 1996 tot 2002 Managing Director en hoofd van de Relative Value Group was.

Janus Henderson heeft meer dan 600 professionals binnen het wereldwijde distributieteam van het bedrijf, meer dan 350 investeringsprofessionals in een breed spectrum van actieve investeringsompetenties en een sterk mondiaal klantenserviceteam.

Dick Weil, Chief Executive Officer van Janus Henderson Investors, zei: “Suzanne’s benoeming komt na een uitgebreide beoordeling door vooraanstaande professionals in de industrie. Ze heeft veel ervaring met wereldwijd leiderschap, het vermogen om strategisch te functioneren en een uitstekende staat van dienst in productinnovatie, het creëren van productcompetenties en het leiden van wereldwijde verkoopinitiatieven.

“Omdat onze primaire focus het leveren van uitzonderlijke klantenservice en langdurig succesvolle investeringsresultaten blijft, vertrouw ik op Suzanne’s vermogen als transformatieve leider om onze nieuwe groeiprioriteiten en wereldwijde distributie te realiseren.”

Over Janus Henderson Investors

Janus Henderson Group (JHG) is een vooraanstaande, wereldwijd opererende activamanager die investeerders helpt om hun langlopende financiële doelen te bereiken via een groot aantal investeringsoplossingen, waaronder aandelen, vast inkomen, kwantitatieve aandelen, strategieën voor multi-asset en alternatieve activaklassen.

Janus Henderson heeft ongeveer US$ 357 miljard in activa onder beheer (per 31 maart 2019), meer dan 2.000 medewerkers en kantoren in 28 steden wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in Londen en staat genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE) en de Australian Securities Exchange (ASX).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvoorlichting:
Sally Todd
Global Head of Communications
+44 20 7818 2244
Sally.todd@janushenderson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr