19:48 uur 30-04-2019

Merrill Lynch B.V. dient financieel jaarverslag in

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch B.V. informeert zijn effectenhouders vandaag dat het zijn financiële jaarverslag voor het boekjaar dat afliep op 31 december 2018 en het auditverslag heeft ingediend bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (de AFM), de bevoegde autoriteit voor Nederland, de thuislidstaat van Merrill Lynch B.V.

Merrill Lynch B.V. stelt zijn financiële halfjaar- en jaarverslagen zo snel als redelijkerwijs haalbaar is na de elektronische indiening ervan bij de AFM kosteloos ter beschikking op de website van het bedrijf. Deze documenten worden gepubliceerd op de website van de Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=merrill_lynch onder “Financial Information / Subsidiary Financials”.

De AFM houdt een website bij met de verslagen en andere informatie die uitgevende instellingen verplicht in moeten dienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen op de website van de AFM op http://www.afm.nl/en/professionals/registers/alle-huidige-registers.aspx.

Gratis exemplaren van de hierboven genoemde documenten kunnen ook worden aangevraagd door te bellen naar +31-20-5925-606 of door een schriftelijk verzoek te sturen naar:

Merrill Lynch B.V.
Amstelplein 1, Rembrandttoren, 27e verdieping
1096 HA Amsterdam
Nederland

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Armstrong Okobia, Merrill Lynch B.V., +31-20-5925-606

Check out our twitter: @NewsNovumpr