18:18 uur 25-04-2019

China Yiwu Imported Commodities Fair 2019 opent in mei

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– De China Yiwu Imported Commodities Fair 2019, het professionele platform voor internationale kleine importproducten van China, opent de deuren van 23 tot 26 mei 2019, in het Yiwu International Expo Center van China’s paradijs voor kleine goederen: Yiwu City.

De beurs zal dit jaar in totaal 50.000 vierkante meter expositieruimte bestrijken, met 2.000 internationale stands in vier tentoonstellingszones, namelijk Asia Pavilion I, Asia Pavilion II, European Pavilion en America-Australia-Africa & Cross-border Trade Pavilion.

De importgoederen die zullen worden tentoongesteld zijn onder meer huishoudelijke producten, benodigdheden voor moeder en kind, schoonheids- en verzorgingsproducten, ambachtelijke artikelen, huishoudelijke apparaten, voedsel en drank, gezondheids- en voedingsproducten, modeaccessoires, creatief speelgoed, kantoorbenodigdheden, sportartikelen, kleding en accessoires. De beurs zal naar verwachting meer dan 1.500 bedrijven en organisaties uit meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld aantrekken. Er zullen meer dan 120.000 bezoekers en kopers aanwezig zijn.

Tijdens de Import Commodities Procurement (Yiwu) Summit, een van de belangrijkste activiteiten op de beurs, komen toonaangevende detailhandelaars, waaronder Walmart, Carrefour, Lianhua Supermarket, HNA Retailing en China Resources, samen om ter plaatse bestellingen te plaatsen.

Andere activiteiten zijn onder meer de UCLG ASPAC Executive Bureau Conference 2019, de “Belt and Road” International Urban Economic and Trade Cooperation (Yiwu) Dialogue, de China Import E-Commerce Supply-Chain Conference, evenals de Spanish Culture Week, de lancering van nieuwe producten in het buitenland, wereldcultuurshows, een foodfestival en degustaties van geïmporteerde rode wijn.

De China Yiwu Imported Commodities Fair werd in 2012 opgericht als professioneel platform om China te laten kennismaken met buitenlandse consumptiegoederen. In navolging van het nationale “Belt and Road Initiative”, en in een poging om de bouw van de Yiwu Xinjiang-Europe-spoorweg en Yiwu-Ningbo-Zhoushan-haven te bevorderen, werd de beurs in 2015 op het gebied van schaal en niveau uitgebreid, en werd ze vanaf dan mede gesponsord door de China International Chamber of Commerce en de China Business Federation. In juni 2016 werd de China Yiwu Imported Commodities Fair gecertificeerd door UFI, en zo werd ze de eerste in haar soort die in China die certificering behaalde. Nu is de beurs uitgegroeid tot een van de belangrijkste platforms voor buitenlandse merken van consumptiegoederen die China binnenkomen.

Exposanten en kopers, waaronder handelaars van geïmporteerde goederen, supermarkten en grensoverschrijdende e-commerceplatforms, kunnen zich nog steeds vooraf registreren op: http://www.importfair.cn/en/pre-reg/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Betty Zhong
584733071@qq.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr