09:58 uur 04-04-2019

Syniverse en Mobolize gaan on-device gegevensoptimalisatie en veilige oplossingen leveren aan mobiele gebruikers, exploitanten en bedrijven

Mobiele gebruikers hebben tot 80% meer data zonder prestatievermindering – en exploitanten differentiëren

TAMPA, Florida–(BUSINESS WIRE)– In een continue poging om klantenervaringen te verbeteren en het netwerk te ontlasten, waaronder roamingkosten, heeft Syniverse, ‘s werelds meest verbonden bedrijf, vandaag bekendgemaakt dat het met Mobolize samenwerkt om softwareoplossingen te bieden die gegevens optimaliseren en veilig, soepel wifigebruik mogelijk maken op de apparaten van mobiele gebruikers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190404005244/nl/

Bill Hurley, Chief Marketing Officer, Syniverse. (Photo: Business Wire)

Bill Hurley, Chief Marketing Officer, Syniverse. (Photo: Business Wire)

Met behulp van Mobolize technologie breidt de dienst Syniverse Data Experience Optimization zijn globale leiderschapspositie voor het veilig en efficiënt helpen van mobiele exploitanten en bedrijven om gegevens met gegevensoptimalisatie, veilige wifi en wifi-cellular bonding te beheren. De groei van gegevens, veroorzaakt door video en de wens van mobiele gebruikers om altijd verbonden te zijn, verhoogt de kosten voor mobiele aanbieders, in het bijzonder wanneer klanten roamen of een netwerk gebruiken dat in het bezit is van een mobiele virtuele netwerkexploitant (Mobile Virtual Network Operator; MVNO).

Mobolize gebruikt gepatenteerde technologie die netwerkneutraal is omdat het zich op het apparaat zelf bevindt. In samenwerking met mobiele gebruikers stelt gegevensoptimalisatie exploitanten in staat om bitratecontrole van streamingvideo uit te voeren zelfs tijdens roaming, datagebruik tot 80% te optimaliseren zonder de noodzaak van strikte throttlingtechnieken die de gebruikers frustreren. Mobolize Secure Wi-Fi beschermt gebruikers naadloos wanneer ze van wifi gebruik maken, terwijl Wi-Fi cellular bonding de dead zone elimineert wanneer klanten overschakelen tussen wifi en mobiel – hetgeen het gebruik van en de tevredenheid met wifi vergroot. Samen optimaliseren deze oplossingen de gebruikerservaring, terwijl exploitanten kosten beter beheren, in het bijzonder met reguleringen zoals “Roam Like at Home” in Europa.

Syniverse en Mobolize presenteren deze oplossingen op GSMA WAS (Wholesale Agreements & Solutions Conference) #9 in Kuala Lumpur, Malaysia, van 8 tot 11 april 2019. Kom hier meer te weten.

Ondersteunende citaten

  • Bill Hurley, Chief Marketing Officer, Syniverse
    “De beste ervaring voor mobiele gebruikers aanbieden is een uitdaging, in het bijzonder met het steeds groeiende globale dataverkeer. In samenwerking met Mobolize lossen we dit probleem op door oplossingen te bieden die gegevens op een mobiel apparaat uniek beheren en aantrekkelijk zijn voor exploitanten en hun mobiele gebruikers. Deze oplossing biedt een voordeel voor mobiele exploitanten en bedrijven die hun klantenvertrouwen en merktrouw moeten opbouwen.”
  • Colleen LeCount, Senior Vice President, Global Sales & Marketing, Mobolize
    “Mobolize’s doel is om slim on-device gegevensmanagement te leveren dat het verschil maakt in kwaliteit van de ervaring voor onze mobiele gebruikers. We brengen expertise in gegevensmanagement op het mobiele apparaat die exploitanten de prestatie helpt verbeteren. In combinatie met Syniverse’s innovatieve technologieën en globale marktleiderschap, creëren we diensten die de levenslange klantwaarde voor mobiele exploitanten vergroten.”

Digitale assets

Ondersteunende bronnen

Over Syniverse

Syniverse is ‘s werelds meest verbonden bedrijf—we zijn pioniers op het gebied van oplossingen die bedrijven verder helpen. Ons veilige, globale netwerk bereikt miljarden mensen en apparaten. Ons engagementplatform maakt de op de individuele klant toegesneden ervaring van de toekomst mogelijk. En de miljoenen veilige transacties die we iedere minuut uitvoeren zijn een revolutie van de manier hoe goederen en diensten worden uitgewisseld. We hebben bedrijven de grenzen van hun mogelijkheden altijd laten verleggen. Vandaag leveren we mogelijkheden met de kracht om de wereld te veranderen.

Over Mobolize

Mobolize’s on-device gegevensmanagementsoftware stelt mobiele exploitanten in staat om waardetoevoegende diensten en producten te leveren die de ervaring met mobiele gegevens verbeteren, klanten binden en de levenslange klantwaarde (Customer Lifetime Value; CLV) verhogen. Mobolize oplossingen worden op miljoenen Android en iOS smartphones gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin Petschow
Syniverse
+1.813.637.5084
kevin.petschow@syniverse.com

Martha Sessums
Mobolize
+1.650.222.4372
msessums@mobolize.com