15:25 uur 01-04-2019

Clinton Ray en Guy Morgan treden in dienst bij Perella Weinberg Partners

Ervaren krachten versterken de financiële herstructureringscapaciteit van PWP in Europa aanzienlijk

NEW YORK en LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Perella Weinberg Partners (“PWP”) heeft vandaag bekendgemaakt dat Clinton Ray en Guy Morgan in juni 2019 in dienst treden van het adviesorgaan van het bedrijf, gevestigd in Londen. Dhr. Ray treedt in dienst bij PWP als Partner, en dhr. Morgan treedt in dienst als Managing Director. Dhr. Ray en dhr. Morgan beschikken over aanzienlijke ervaring op het gebied van herstructurering, kredietgerelateerde adviezen en liability management. Ze gaan leiding geven aan de uitbreiding van de financiële herstructureringscapaciteit van PWP in Europa, in nauwe samenwerking met de Europese industriesectorteams en het Amerikaanse herstructurerings- en kapitaalstructuurteam om het dienstenaanbod aan cliënten te verbreden.

Dietrich Becker, Partner en hoofd van het Europese adviesorgaan van PWP, merkt op: “Het verheugt ons zeer Clinton en Guy te verwelkomen bij PWP nu we ons adviesaanbod in Europa verder gaan verbreden. Met de toevoeging van deze collega’s bouwen we voort op het succes dat we hebben bereikt met de verregaand geïntegreerde benadering van sector- en herstructureringsbanken in de VS. De expertise van onze nieuwe collega’s vormt een aanvulling op onze specialistische sectorteams, waardoor ons vermogen om cliënten het grondige strategische advies dat ze nodig hebben voor het nemen van de meest cruciale zakelijke beslissingen wordt versterkt.

Bruce Mendelsohn, Partner hoofd van Herstructurering bij PWP, merkt op: “De bekendmaking van vandaag is een belangrijke en natuurlijke uitbreiding van onze adviesactiviteiten op het gebied van herstructurering en kapitaalstructuur. We hebben een verregaand synergetische benadering ontwikkeld voor het leveren van deze capaciteiten aan onze cliënten in nauwe samenwerking met onze sectorteams, en we verheugen ons erop onze vleugels verder uit te slaan op de Europese markt met de toevoeging van Clinton en Guy.”

Alvorens in dienst te treden bij PWP waren dhr. Ray en dhr. Morgan in dienst bij Goldman Sachs. Dhr. Ray diende als Managing Director en gaf drie jaar lang leiding aan het bedrijfsonderdeel Herstructurering van de bank in de regio EMEA. In deze periode trad hij op als adviseur bij een groot aantal van de grootste Europese herstructureringen in Europa. Daarvoor diende hij van 2007 tot 2016 als Managing Director van het herstructureringsteam van Morgan Stanley, en van 2004 tot 2007 als Vice President van JP Morgan. Dhr. Ray begon zijn professionele loopbaan in 2001 bij Clifford Chance LLP.

Sinds 2011 diende dhr. Morgan als Managing Director en hoofd van de Liability Management Group van Goldman Sachs voor de regio EMEA. Daarvoor was hij 11 jaar lang in dienst bij Deutsche Bank, waaronder acht jaar lang als directeur van de Liability Management Group.

Over Perella Weinberg Partners

Perella Weinberg Partners is een vooraanstaand internationaal onafhankelijk adviesbureau, dat strategische en financiële adviezen geeft an een brede klantenkring, waaronder ondernemingen, instellingen en overheden. Het bureau adviseert cliënten uit diverse van de meest actieve industriesectoren en internationale markten. Perella Weinberg Partners heeft meer dan 500 werknemers in dienst en beschikt over kantoren in New York, Houston, Londen, Calgary, Chicago, Denver, Dubai, Los Angeles, Parijs en San Francisco. Meer informatie over Perella Weinberg Partners: http://www.pwpartners.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perella Weinberg Partners Media:
Kara Findlay
Perella Weinberg Partners
+1 212-287-3197

Margaret Popper/Robin Weinberg
Sard Verbinnen & Co
+1 212-687-8080

Check out our twitter: @NewsNovumpr