11:00 uur 21-03-2019

HOLOGIC OPENT ULTRAMODERN LEARNING AND EXPERIENCE CENTRE IN ZAVENTEM

Nieuwe vestiging biedt totaalervaring voor partners, gezondheidsdeskundigen en werknemers

ZAVENTEM, België–(BUSINESS WIRE)– Hologic, Inc. (Nasdaq: HOLX), een innovatief medisch technologiebedrijf dat zich toespitst op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van vrouwen door middel van vroegtijdige opsporing en behandelingen, opende vandaag zijn nieuwe Hologic Learning & Experience Centre in Zaventem. De ultramoderne vestiging biedt uitgebreide opleidingen aan voor klanten, gezondheidsdeskundigen en medewerkers in de EMEA-regio. De leerervaring met betrekking tot toonaangevende technologieën van Hologic wordt op die manier gecentraliseerd en getransformeerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190321005073/nl/

Hologic Learning & Experience Centre in Zaventem, Belgium. (Photo: Business Wire)

Hologic Learning & Experience Centre in Zaventem, Belgium. (Photo: Business Wire)

Baanbrekende technologieën die twijfels bij gezondheidsdeskundigen zoveel mogelijk wegnemen en hun vertrouwen maximaal vergroten

Radiologen, laboranten, verloskundigen-gynaecologen en tal van andere gezondheidsdeskundigen rekenen op de producten van Hologic om levens te redden. Het Learning and Experience Centre, 1.500 m2 groot, bevat volledig uitgeruste trainingslaboratoria om instrumenten uit de vier divisies van Hologic (Gezondheidsoplossingen voor borsten en skelet, Diagnostische oplossingen, Oplossingen voor gynaecologische chirurgie en Medische esthetiek) te demonstreren en met deze praktische demonstraties een optimaal inzicht te kunnen waarborgen.

“De opening van het nieuwe Learning and Experience Centre van Hologic in Zaventem is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf en weerspiegelt onze grote inspanningen om onze klanten ongeëvenaarde training en ondersteuning te bieden,” aldus Jan Verstreken, Regional President EMEA en Canada bij Hologic. “Hologic spant zich wereldwijd in voor de gezondheid van vrouwen en brengt geavanceerde technologieën voor de gezondheidszorg over de hele wereld. De patiënt is onze grootste prioriteit, wanneer zijn gezondheid in gevaar is, is er niets belangrijker dan het tijdig verstrekken van de meest nauwkeurige en accurate diagnose. Hologic neemt steeds meer het voortouw in deze sector en zet zich in om de gezondheidszorg en haar patiënten te ondersteunen door ervoor te zorgen dat onze technologieën zo optimaal mogelijk gebruikt worden, wat rechtstreeks ten goede komt aan de miljoenen patiënten in de regio.”

Een hub voor de knowhow van Hologic in Brussel, het hart van Europa

Voor het eerst brengt Hologic opleidingen en trainingen voor al zijn producten samen onder één dak, in het hart van Europa – om de meest samenhangende, praktische en onderling verbonden ervaring aan te bieden. Het Learning and Experience Centre van Hologic stelt onder meer de volgende producten voor:

  • 3Dimensions™ – een mammografiesysteem dat de snelste 3D™-beelden met de hoogste resolutie levert. Het is klinisch bewezen dat het comfortabeler is en de workflow verbetert.
  • Panther Fusion® – een volledig geautomatiseerd, geïntegreerd moleculair testplatform met echte sample-to-result automatisering, aanpasbare workflowopties en een geconsolideerd testmenu.
  • NovaSure® – een eenmalige, minimaal invasieve endometriale ablatieprocedure die slechts vijf minuten duurt om abnormale baarmoederbloedingen te verminderen of te stoppen.
  • PicoSure® – een laserwerkstation voor het verwijderen van tatoeages en huidvernieuwende behandelingen tegen rimpels, acnelittekens en pigmentaandoeningen zoals sproeten, zonnevlekken en verkleuringen.

De oprichting van een Hologic Europese hub en de consolidatie van belangrijke Europese functies, waaronder de klantendienst, zal in de komende 12 maanden tot 60 nieuwe banen creëren in België. Het nieuwe Learning and Experience Center verwacht jaarlijks enkele duizenden bezoekers, waaronder gezondheiddeskundigen, belangrijke opinieleiders, huidige en potentiële klanten, distributiepartners en eigen medewerkers.

Over Hologic

Hologic, Inc. is een innovatief medisch technologiebedrijf dat zich voornamelijk toespitst op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van vrouwen door middel van vroegtijdige opsporing en behandelingen.

Hologic heeft momenteel meer dan 6.300 medewerkers in dienst en telt klanten in meer dan 21 landen. Hologic is sinds 1992 actief in België en stelt 100 mensen tewerk in zijn vestiging in Zaventem. Ga voor meer informatie naar www.hologic.com.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat mogelijk vooruitziende informatie, waaronder verklaringen over het gebruik van producten van Hologic, toekomstige aanwervings- en uitbreidingsplannen, wat risico’s en onzekerheden met zich meebrengt. Wij kunnen niet garanderen dat deze producten de hierin beschreven voordelen zullen opleveren of dat dergelijke voordelen op een bepaalde manier te evenaren zullen zijn bij een individuele patiënt, aangezien het daadwerkelijke effect van het gebruik van de producten slechts van geval tot geval kan worden bepaald. Bovendien is er geen garantie dat deze producten commercieel succesvol zullen zijn of een verwacht verkoopniveau zullen bereiken. Ten slotte is er geen garantie dat Hologic zijn groei, rekrutering of uitbreidingsdoelen zal halen. Hologic wijst uitdrukkelijk elke verplichting of toezegging van de hand om updates of herzieningen van verklaringen in dit document als weerspiegeling van een bijgestelde verwachting of wijziging van gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop die gegevens of verklaringen zijn gebaseerd openbaar te maken.

Deze informatie is niet wervend bedoeld, noch om producten te promoten waar dat verboden is. Voor specifieke informatie over welke producten in een bepaald land te koop zijn, kunt u contact opnemen met een plaatselijke handelsvertegenwoordiger van Hologic of een bericht sturen naar womenshealth@hologic.com.

Contacts

Mediacontact
Edelman Brussels
Jeremy Bossu
+32 473 499 567
jeremy.bossu@edelman.com

Hologic, Inc.
Jane Mazur
+1 585 355 5978
jane.mazur@hologic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr