18:54 uur 13-03-2019

RIMES benoemt Andrew Barnett als nieuw wereldwijd hoofd Product Strategy

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– RIMES Technologies, de toonaangevende leverancier van managed data- en RegTech-diensten voor de financiële sector, heeft Andrew Barnett benoemd als wereldwijd hoofd Product Strategy. In deze functie zal Andrew zijn uitgebreide ervaring in zowel de eindgebruikers- als de leverancierskant van de markt aanwenden om RIMES te helpen haar snelle groeitraject voort te zetten door de richting te bepalen voor het volledige portfolio van bekroonde managed data- en RegTech-diensten van RIMES.

Tijdens zijn extensieve loopbaan heeft Andrew diverse functies bekleed op product-, verkoop- en datagebied bij bedrijven als Charles River Development, Aviva/Friends Life Investments en IHS Markit/Cadis. Voorafgaande aan zijn toetreding tot RIMES was Andrew werkzaam bij Legal & General Investment Management, waar hij de functie van Chief Data Officer bekleedde. Andrew heeft aanzienlijke erkenning verkregen voor zijn werk. Hij werd door Corinium genoemd als een van de Top 50 Innovators op het gebied van data en analyse in het Verenigd Koninkrijk in 2019, en ontving de prijs in de categorie ‘Best Data Management Practitioner’ tijdens de A-Team Insights Awards van 2018.

Christian Fauvelais, CEO van RIMES, merkt op: “Innovatie en uitmuntendheid van producten staan centraal bij alles wat we doen bij RIMES. Met Andrew halen we een van de allerbesten op zijn gebied in huis om ons te helpen onze groei voort te stellen en klanten te voorzien van de innovaties op data- en nalevingsgebied die ze nodig hebben om met gemak op te schalen en de complexiteit binnen hun bedrijven te beheren.”

Andrew Barnett merkt op: “Data zijn zonder twijfel het belangrijkste element voor het succes van moderne financiële diensten. Het is fantastisch te werken met een bedrijf dat uitgebreid innoveert op dit gebied en werkelijk begrijpt wat klantorganisaties nodig hebben om te bloeien. Deze sector zal de komende jaren snelle ontwikkelingen doormaken en RIMES zal het voortouw blijven nemen bij deze veranderingen. Het is een traject waar ik enorm naar uitkijk.”

#einde#

Over RIMES

RIMES is een bekroonde specialist op het gebied van data management en naleving die de uitdagingen waarmee haar klanten te maken hebben werkelijk begrijpt. Het bedrijf levert diensten aan 350 asset managers, eigenaars, dienstverleners en banken in 40 landen, waaronder 60 van de 100 grootste internationale asset managers en 9 van de 10 grootste bewaarnemers. www.rimes.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alessandro Ferrari
+1 212 381 9000
marketing@rimes.com