00:38 uur 12-03-2019

Murray Energy Corporation organiseert conferentiegesprek voor beleggers met betrekking tot de financiële en operationele resultaten vierde kwartaal en boekjaar 2018

ST. CLAIRSVILLE, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Murray Energy Corporation (‘Murray Energy’) kondigde aan dat het een conferentiegesprek voor beleggers zal organiseren om de financiële en operationele resultaten voor het vierde kwartaal en het boekjaar 2018 te bespreken. Het conferentiegesprek zal plaatsvinden op donderdag 21 maart 2019, om 11:00 uur, Eastern Daylight Time. Toegang tot het conferentiegesprek voor beleggers zal beperkt zijn tot houders van: de Superpriority Secured Term Loan-faciliteiten met vervaldatum 2022 (gezamenlijk ‘Superpriority Secured Term Loans’), gedateerd 29 juni 2018; de Secured Term Loan-faciliteiten met vervaldatum 2020 (gezamenlijk ‘Senior Secured Term Loans’), gedateerd 16 april 2015, zoals aangepast; de 12% Senior Secured Notes met vervaldatum 2024 (‘1.5 Lien Senior Secured Notes’), gedateerd 29 juni 2018; de 11,25% Senior Secured Notes met vervaldatum 2021 (‘Second Lien Senior Secured Notes’), gedateerd 16 april 2015, zoals aangepast; de Revolving Credit-faciliteit en FILO-faciliteit (gezamenlijk ‘Revolving Credit-faciliteit’), d.d. 5 december 2013, zoals aangepast en opnieuw vastgesteld op 29 juni 2018; en bepaalde makelaar-handelaren en effectenanalisten.

Murray Energy heeft specifieke instructies gegeven over de manier waarop u toegang kunt krijgen tot het conferentiegesprek op de beveiligde beleggerswebsite van Murray Energy, die toegankelijk is voor gecertificeerde gebruikers via de ‘Investors’-pagina van onze openbare website www.murrayenergycorp.com.

Als u een houder bent van Superpriority Secured Term Loans, Senior Secured Term Loans, 1.5 Lien Senior Secured Notes, Second Lien Senior Secured Notes, Revolving Credit-faciliteiten, of als u een gekwalificeerde makelaar-handelaar of effectenanalist bent, en u toegang wilt verkrijgen tot de beveiligde beleggerswebsite, maar u bent nog niet gecertificeerd door Murray Energy, ga dan de ‘Investors’-pagina op www.murrayenergycorp.com voor informatie over hoe u gecertificeerd kunt worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason D. Witt
Assistant General Counsel en
Director Investor and Media Relations
(740) 338-3100 (telefoon)
investors@coalsource.com (e-mail)

Check out our twitter: @NewsNovumpr