10:00 uur 06-03-2019

REPLY: de Reply Code Challenge 2019 komt eraan. 3 redenen om deel te nemen: verbeter jezelf, wees innovatief en heb plezier!

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Op 15 maart 2019 lanceert Reply de tweede editie van de Reply Code Challenge. Dit jaar staat de programmeerwedstrijd voor teams open voor professionele programmeurs en studenten, met een Standard Challenge en een Teen Edition specifiek voor tieners in de leeftijd van 14 tot 19 jaar.

1. Bewijs en verbeter jezelf. Je zult met problemen te maken krijgen die je nog niet eerder in je dagelijks leven hebt meegemaakt, waarmee je je programmeervaardigheden kunt testen. De Reply Code Challenge simuleert een werkomgeving, wat betekent dat je vaardigheden op een geheel nieuw niveau worden uitgedaagd.

2. Wees innovatief om de beste oplossing te bieden. Er zijn vele manieren om een probleem te benaderen, vele manieren om het op te lossen en vele programmeertalen die kunnen worden gebruikt. De Reply Code Challenge geeft je de kans om te innoveren, disruptief te zijn en revolutionaire ideeën te ontwikkelen.

3. Programmeren is ‘in’ en leuk. Oplossen van uitdagende problemen, verbinding leggen met mensen, kennismaken met nieuwe programmeertalen: je mag onderweg veel plezier verwachten! De Reply Code Challenge biedt de mogelijkheid om te doen waar je van houdt samen met collega-programmeurs, en om geweldige prijzen te winnen: een MacBook Pro voor elk teamlid voor de Standard Challenge en € 5.000 euro om te worden verdeeld onder de leden voor de Teen Edition.

Dus waar wacht je op?

Meld je aan op challenges.reply.com, zet je team op en maak online verbinding op 15 maart: de Reply Code Challenge komt eraan!

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van digitale media en nieuwe communicatiekanalen. Via haar netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven gaat Reply samenwerkingsverbanden aan met grote Europese bedrijven in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen en verzekeringen, en overheidsdiensten, om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia
i.caia@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr