23:10 uur 06-03-2019

Optiv Security kondigt nieuwe Risk Transformation Service™ aan om organisaties te helpen ondernemingsrisico te verkleinen

— Klanten kunnen hiermee de risicorevolutie omarmen en op fundamentele wijze herschrijven hoe ze cybersecurity beheren om bedrijfsveerkracht te bereiken —

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De meeste organisaties voeren jaarlijkse risicobeoordelingen uit, identificeren hiaten en ontvangen aanbevelingen voor het oplossen van deze lacunes. Maar vele hebben de middelen niet om door te gaan met planning en operationalisering. Op basis van de ontwikkelde strategieën of uitgevoerde beoordelingen weten veel organisaties wat ze moeten doen, maar vaak niet hoe ze dat moeten doen. Optiv Security, ‘s werelds toonaangevende integrator voor beveiligingsoplossingen, heeft vandaag haar nieuwe Risk Transformation ServiceTM aangekondigd, een volledige oplossing die uitvoering van de strategie omvat.

Ontworpen om klanten over de hele wereld in staat te stellen het huidige risico beter te beoordelen ten opzichte van het acceptabel risico, helpt de Risk Transformation ServiceTM van Optiv de klant bij het ontwikkelen van strategieën die cohesieve cyberbeveiligingsprogramma’s aansturen en bij het uitvoeren van die strategieën om de ondernemingsrisico’s te mitigeren en zo meetbare resultaten te behalen. De service stelt bedrijfsstrategie en risico centraal bij het nemen van cyberbeslissingen, met twee verschillende opties:

  • De Enterprise Risk Transformation ServiceTM helpt organisaties bij het uitvoeren van risicotransformatie op basis van de bedrijfsdoelstellingen, de resultaten van een bestaande strategie of beoordeling en een lijst met gewenste verbeteringen of een toekomstige modus voor de bedrijfsvoering. Deze service omvat programmabeheer, kwaliteitsborging en een overzicht van het gehele of delen van een transformatie- of herstelinitiatief.
  • De Quickstart Risk Transformation ServiceTM stelt middelgrote organisaties in staat om aan de slag te gaan met een risicogestuurd model voor cyberbeveiliging en helpt hen bij de eerste stappen van de uitvoering van hun stappenplan voor transformatie. Optiv helpt deze klanten een strategie vast te stellen en uit te voeren, waarbij ze van begin tot eind met hen samenwerken.

“Organisaties nemen vandaag de dag nieuwe risico- en compliantieprincipes aan om bedrijfsveerkracht te bereiken,” aldus Dustin Owens, Vice President Risk Advisory van Optiv. “Naarmate IT-risicobeheer evolueert naar een holistischer operationeel risicobeheer, wordt het geïntegreerd in de structuur van organisaties. Dit betekent dat beveiligingsteams nu een cruciaal onderdeel zijn van de algemene strategie voor bedrijfsrisico’s.”

Owens vervolgde, “Dientengevolge wordt adaptieve, op risico gebaseerde besluitvorming steeds belangrijker voor zakelijke behendigheid en veerkracht, en neemt dit de plaats in van de verouderde, op naleving gebaseerde benadering uit het verleden waarbij alleen de vakjes werden afgekruisd. Het is hoog tijd voor bedrijven om de risicorevolutie te omarmen. Ze moeten een standpunt innemen ten aanzien van de ‘van buiten naar binnen’-aanpak – gebaseerd op het continu reageren op wet- en regelgevingsvereisten, specifieke dreigingen en andere externe factoren – en de manier herschrijven waarop ze cybersecurity beheren door proactief alle aspecten van cyberbeveiligingsrisico’s aan te pakken, inclusief privacy en governance, cyberveerkracht en risico-optimalisatie.”

De nieuwe Risk Transformation ServiceTM van Optiv maakt deel uit van het volledige continuüm van volledig geïntegreerde cybersecurity-risicodiensten van het bedrijf, die gericht zijn op het oplossen van drie heersende zakelijke problemen:

  • De noodzaak van risicobeheer – Optiv helpt klanten te begrijpen waar de kritieke bedrijfsmiddelen zich bevinden, waarom ze belangrijk zijn, hoe ze worden beschermd en wie er toegang toe heeft; en naarmate deze variabelen veranderen, hoe hun risicoprofiel verandert. Hierdoor kunnen organisaties beveiligingsbeslissingen nemen op basis van risico’s, zodat ze sneller en veiliger kunnen handelen.
  • Volume en snelheid van verandering – Met Optiv kunnen klanten het snelle tempo van digitale transformatie-initiatieven omarmen en gelijktijdig omgaan met een constante operationele chaos door hen te helpen bij het uitvoeren van adaptieve mogelijkheden voor cyberveerkracht.
  • Overbrengen van de beveiligingstoestand aan het bedrijf en de Raad van Bestuur – Optiv biedt beveiligingsteams alles wat ze nodig hebben om risico- en beveiligingsprestaties in zakelijke termen uit te drukken door hen in staat te stellen effectief de beveiligingshouding te meten, te bewaken en te rapporteren en de beveiliging af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen. Hierdoor kunnen beveiligingsteams een betere besluitvorming beïnvloeden en de algemene gezondheid van het bedrijf verbeteren.

Bezoek de website van Optiv voor meer informatie over risicotransformatie of de overkoepelende benadering van het bedrijf ten aanzien van risicobeheer.

Volg Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Over Optiv Security

Optiv helpt klanten bij het plannen, bouwen en uitvoeren van succesvolle cyberbeveiligingsprogramma’s die de bedrijfsdoelen halen door ons diepgaande en brede cyberbeveiligingsaanbod, uitgebreide mogelijkheden en bewezen expertise in cyberbeveiligings-, integratie- en operationele cyberdiensten. Optiv onderhoudt hoogwaardige partnerschappen met meer dan 350 van de toonaangevende fabrikanten van beveiligingstechnologie. Ga voor meer informatie naar www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brett Ater
(913) 304-7683
Brett.ater@optiv.com
of
Jason Cook
(816) 701-3374
Jason.cook@optiv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr