18:41 uur 01-03-2019

NTT Communications koopt een meerderheidsaandeel in Transatel, een globale aanbieder van connectiviteitsoplossingen voor de MVNO en IoT-markten

TOKIO & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), de tak voor ICT oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKIO: 9432) en Transatel (HQ: Paris, Frankrijk, CEO: Jacques Bonifay), een globale Internet of Things (IoT) aanbieder van cellulair connectiviteitsmanagement en Mobile Virtual Network Enabler (MVNE), hebben samen bekendgemaakt dat NTT Com de aankoop van een meerderheidsaandeel in Transatel heeft voltooid op 28 februari 2019.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190301005454/nl/

Deze transactie zal NTT Com in staat stellen om zijn globale IoT-aanbod drastisch te vergroten. De gecombineerde synergieën tussen Transatel’s wereldwijde data MVNO-oplossingen en NTT Com’s globale netwerkinfrastructuur, datacenter, cloud en IoT-platform, zullen deze alliantie in staat stellen om een unieke waarde op de markt te brengen.

Gerelateerde link:
NTT Communications koopt aandeel in Transatel, een globale aanbieder van connectiviteitsoplossingen voor de MVNO en IoT markten
https://www.ntt.com/en/about-us/press-releases/news/article/2018/1221.html

Over NTT Communications

NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico’s in hun ICT-omgevingen te overwinnen met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, globale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio’s bereiken, en meer dan 400.000 m2 van ‘s werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Onze globale professionele dienstenteam biedt consultatie en architectuur voor de veerkracht en beveiliging vereist voor uw bedrijfssucces, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Data, NTT Security, NTT DOCOMO and Dimension Data, vormen we NTT Group.

Over Transatel

Als leidende European MVNE/A (Mobile Virtual Network Enabler/Aggregator) heeft Transatel sinds zijn oprichting in 2000 meer dan 180 MVNO’s (Mobile Virtual Network Operators) gelanceerd en een sterke expertise op het gebied van Machine-to-Machine connectiviteit opgebouwd. Sinds 2014 heeft het bedrijf ongeëvenaarde cellulaire oplossingen aangeboden voor globale multilocale dataconnectiviteit met eSIM-capaciteiten voor de IoT-markt, waaronder de verbonden auto, verbonden objecten en markten voor embedded connectiviteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Mr. Masaki Nomoto, Mr. Tadashi Takayama
Public Relations
Corporate Planning Department
NTT Communications
Tel: +81 3 6700 4010
Mail: pr-cp@ntt.com

Transatel
Christelle Alamichel
A+ Conseils
Tel: +33 (0)1 44 18 65 58
Mobiel: +33 (0)6 31 09 03 83
E-mail: christelle@aplusconseils.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr