15:22 uur 27-02-2019

Keio Plaza Hotel Tokyo viert met “Lente Cherry Blossom Festival” de komst van het Sakura-seizoen

TOKYO–(BUSINESS WIRE)–Keio Plaza Hotel Tokyo, een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan, gelegen in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciaal “Spring Cherry Blossom (Sakura) Festival” met menu-items die speciaal zijn bereid door onze chef-koks in het beeld van de ‘Sakura’-kersenbloesems en geserveerd in acht van onze hotelrestaurants, waaronder onze Franse en Italiaanse, Chinese, Kaiseki, Koreaanse en andere restaurants. Het festival vindt plaats van 1 maart (vrijdag) tot 30 april (dinsdag) 2019. Lente in Japan is een seizoen waarin tal van veelbelovende evenementen plaatsvinden, zoals de start op de universiteit maar ook het afstuderen afstuderen. De toegang van nieuwkomers tot het personeel vindt bovendien plaats en onze speciale menu-items zijn ontworpen om onze gasten te helpen deze vreugdevolle gebeurtenissen te vieren. Onze restaurants accepteren ook speciale verzoeken om heerlijke drankjes en speciaal bereide cakes bij de maaltijden op te nemen. Daarnaast zal een groot en prachtig bloemstuk met kersenbloesems worden getoond en zal het dienen als een perfecte setting voor herdenkingsfoto’s voor het plezier van alle gasten. Tussen 30 maart (zaterdag) tot 15 april (maandag), 2019, zal een prachtig vijf meter hoog bloemstuk op basis van “Sakura” worden getoond in de hoofdlobby op de derde verdieping.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20190227005318/en/Keio Plaza

Hotel Tokyo Hosts “Spring Cherry Blossom Festival” Celebrating the Arrival of Sakura Season

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Keio Plaza Hotel Tokyo, one of Japan’s most prestigious international hotels located in Shinjuku, Tokyo, will host a special “Spring Cherry Blossom (Sakura) Festival” with menu items specially prepared by our executive chefs in the image of the “Sakura” cherry blossoms and served at eight of our Hotel restaurants including our French and Italian, Chinese, Kaiseki, Korean and other restaurants from March 1 (Friday) to April 30 (Tuesday), 2019. Spring in Japan is a season when numerous highly auspicious events such as college entrance and graduation, and new graduates’ entry to the work force occur and our special menu items are designed to help our guests celebrate these joyous events. Also, our restaurants will accept special requests to include splendid drinks, and specially prepared cakes with meals. In addition, a large and magnificent flower arrangement featuring cherry blossoms will be displayed and will serve as a perfect setting for commemorative photographs for the enjoyment of all guests. Between March 30 (Saturday) to April 15 (Monday), 2019, a magnificent five meter tall flower arrangement based upon “Sakura” will be displayed in the third floor main lobby.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20190227005318/en/

Sakura cherry blossoms will be displayed throughout the hotel to represent arrival of spring with sa ...

Sakura cherry blossoms will be displayed throughout the hotel to represent arrival of spring with sakura exhibition and delectable foods using spring ingredients. (Photo: Business Wire)

The “Sakura” cherry blossoms, which bloom between the months of March and April and are the most symbolic representation of spring in Japan, have become a focal point of tourism for many overseas visitors. Given the short period of time that the Sakura remain in bloom of one to two weeks, our Hotel restaurants will prepare foods in the image of the cherry blossoms so that our guests can fully enjoy the festive spirit of the cherry blossom season.

About the Keio Plaza Hotel

Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), located in Shinjuku at the very heart of the nation’s capital Tokyo, is one of Japan’s leading international hotels. Our hotel boasts of over 20 restaurants and bars, and we host a wide range of local and international guests who visit us for our welcoming facilities, warm hospitality and unique services that allow them to experience Japanese culture, including our wedding kimono experience, tea ceremony and many others. For more information about our facilities and services, please visit our website, YouTube, Facebook or Instagram.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr