10:00 uur 26-02-2019

AKEBONO TEA brengt het eerste biologische thee-merk uit dat zich toespitst op Japanse groene thee

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– AKEBONO TEA K.K. heeft vandaag aangekondigd dat AKEBONO TEA op 28 februari 2019 een assortiment biologische theesoorten gaat uitbrengen waarin kruiden met traditionele Japanse thee worden gecombineerd – en dat er op dezelfde dag wordt begonnen met het wereldwijd verzenden ervan.

AKEBONO TEA combineert een klassieke theecollectie, bestaande uit traditionele Sencha, Hojicha en Genmaicha, met kruidenmengsels waarin verschillende soorten kruiden zijn verwerkt, zodat de Japanse theebasis met rijke aromatische geuren wordt aangevuld en er verrassende smaken en aroma’s ontstaan. De unieke theecollectie bestaat uit een assortiment van acht verschillende smaken.

De theebladeren worden geteeld en met de hand uitgekozen op een plantage aan de voet van de berg Fuji, waar ze volop voedingsstoffen kunnen opnemen uit het zonlicht en uit het water dat van de berg omlaag loopt en de grond bewatert. Om die reden zijn alle melanges biologisch gecertificeerd door JAS, wat betekent dat er volop van de theesoorten die erin verwerkt zijn kan worden genoten in de wetenschap dat er geen pesticiden of chemische meststoffen zijn gebruikt bij de cultivering ervan. Naast het gebruik van biologische theeblaadjes moedigt AKEBONO TEA ook duurzame relaties tussen klanten, producenten en de natuur aan: de theeblaadjes voor de thee worden rechtstreeks bij de theeplantages ingekocht.

AKEBONO TEA is geïnspireerd door de stad Tokio, waar het bedrijf begonnen is: een melange van het oude en het nieuwe. Het doel van AKEBONO TEA is om unieke Japanse thee te creëren door traditionele thee en kruidenthee samen te brengen en met het mengsel als merk een nieuw perspectief te scheppen door traditie en moderniteit te integreren, twee aspecten die in de stad Tokio terug te vinden zijn.

Ga naar de AKEBONO TEA-websitevoor meer informatie over alle mengsels en hun afkomst.

Productafbeeldingen downloaden kan hier.

Over AKEBONO TEA K.K.

AKEBONO TEA, opgericht door de jonge vrouwelijke ondernemer Misato Tanaka, is het eerste en enige biologische theemerk ter wereld dat zich toespitst op Japanse groene thee als melangebasis. Als merk is het de missie van AKEBONO TEA om thee te maken die vol met voedingsstoffen zit en verjongende eigenschappen heeft, zodat een bijdrage kan worden geleverd aan een beter en gezonder leven voor consumenten, die dankzij AKEBONO TEA van binnen en van buiten tot bloei kunnen komen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Misato Tanaka
AKEBONO TEA K.K.
contact@akebono-tea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr