16:19 uur 22-02-2019

Zycus Horizon: Op weg van Leesburg naar Boedapest!

BOEDAPEST, Hongarije–(BUSINESS WIRE)– Zycus, een wereldleider in technologie voor Source-to-Pay inkooppakketten, ontving het hoogste aantal bezoekers ooit tijdens de Horizon US – 2018, de jaarlijkse gebruikersconferentie in Leesburg, Verenigde Staten.

Het evenement werd bijgewoond door experts van verschillende analistengemeenschappen en opinieleiders van de meest vooraanstaande merken uit de industrie. Het evenement vond plaats van 28-30 oktober 2018 in het historische stadje Leesburg in een locatie gelegen in een idyllische omgeving aan de rivier, namelijk in de Leesburg at Lansdowne Resort & Spa, Leesburg, VA.

Horizon 2018 bood de gelegenheid om van gedachten te wisselen met professionals uit de inkoop- en financiële sector en om te netwerken met meer dan 200 collega’s van andere bedrijven. Met de perfecte combinatie om te leren van 38 sprekers en om te genieten van de serene, historische staat Virginia, bood de conferentie talloze mogelijkheden om energie op te doen.

Sponsors van Zycus Horizon waren Velocity Procurement, Nvoicepay, Protiviti, GRMS en IOFM. Horizon presenteerde inzichten in de visie van Zycus en de nieuwste trends in de branche. Steve Murphy en Javier Peña waren de hoofdsprekers, zij waren de DEA-agenten die Pablo Escobar, de Colombiaanse drugsbaron en hoofd van Medellin Cartel in de val lieten lopen. De hoogtepunten van het evenement waren de Star Awards Night die onze strategische klanten vierden en eerden voor hun respectieve prestaties.

“Gezien het constant veranderende inkooplandschap wordt het essentieel dat leiders samenkomen en hun zoektocht en adoptie bespreken”, zei Aatish Dedhia, oprichter en CEO van Zycus. “Met Horizon zorgen we ervoor dat iedereen in de industrie een platform krijgt om hun standpunten en netwerk kunnen tonen aan experts”.

Tijdens Horizon US 2018 werd ook de Merlin A.I. Studio geïntroduceerd, een AI-platform, gebouwd om intelligente bots te ontwerpen en te leveren voor autonome inkoop.

Zycus bouwt voort op en versterkt met Merlin en enkele nieuwe functies zoals iLogix voor het beheren van de schaal, het verkorten van de tijd en het verhogen van de snelheid.

Hier is een korte video van ‘Horizon over de jaren‘ een momentopname van wat er in Horizon gebeurt en hoe we in de loop der jaren zijn gegroeid.

Afgezien daarvan staat de tweede editie van Europa, Zycus Horizon 2019 klaar. Deze keer gehouden in Boedapest belooft het wederom spectaculair te worden, een historische stad met een moderne mentaliteit, met meer sprekers, meer bezoekers en natuurlijk meer impact

Datums: 2-4 juni 2019
Locatie: New York Palace, Budapest

Een video van onze eerste editie van Horizon EU die plaatsvond in Praag, laat de hoogtepunten van de evenementen van vorig jaar zien. Om vooraf te registreren voor Horizon 2019, neem contact met ons op via HorizonEU2019@zycus.com.

Over Zycus:

Zycus is een toonaangevende internationale leverancier van complete begin-tot-eind inkooppakketten Het uitgebreide productportfolio omvat toepassingen voor zowel operationele als strategische aspecten van inkoop: e-aanbesteding, e-facturering, bestedingsanalyse, eSourcing, contractbeheer, leveranciersbeheer, financiële besparingen beheer, aanvraagbeheer en projectbeheer. Voor meer informatie over Zycus, ga naar www.zycus.com

Contacts

Zycus Inc.
Harshada Rajput
harshada.rajput@zycus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr