19:28 uur 19-02-2019

Reply erkend voor haar LEA Reply™-oplossing in Gartner Market Guide for Yard Management

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, met haar Supply Chain- en Industry 4.0-platform LEA Reply™, is opgenomen in de Market Guide for Yard Management van januari 2019 van Gartner.

LEA Reply™ is een onderling verbonden platform op basis van een microservices architectuur die flexibele en kosteneffectieve supply chain-oplossingen mogelijk maakt die zijn toegesneden op zakelijke behoeften.

Volgens het onderzoek van Gartner: ‘Naarmate transportkosten en capaciteitsproblemen toenemen, biedt werfbeheer (Yard Management) mogelijkheden om de operationele efficiëntie te verbeteren door een betere zichtbaarheid en procesoptimalisering.’

De Yard Management Solution, opgenomen in LEA Reply™, is gespecialiseerd in het beheer en de prestaties van alle activiteiten die doorgaans plaatsvinden op een werf. De oplossing maakt end-to-end management mogelijk, biedt 100% zichtbaarheid en controle voor kritieke situaties, versnelt inkomende en uitgaande magazijnprocessen en staat de prioritering van dringende zendingen of productielijnvereisten toe.

Het Gartner-onderzoek vervolgt: ‘Bedrijven zijn op zoek naar YMS-oplossingen om de hiaten in de supply chain in hun eigen achtertuin te dichten. Een aantal van deze hiaten bestaat uit lange wachttijden voor trailers, onproductieve personeelsaantallen, slecht gesynchroniseerde verplaatsing van goederen en inefficiënte dockplanning.’

LEA Reply™ wordt geleverd met een uitgebreid scala aan functies zoals doorstroming aan de poort, dockplanning, dockbeheer en werfbeheer. Het bevat een 2D- of 3D-kaart met real-time monitoring, mogelijkheden voor steigerwerkzaamheden, een mobiele applicatie, mobiele apparatuur voor baaigebieden, mobiele rangeerapparaten, kiosk, automatische kentekenherkenning (ANPR) en RFID, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd en de eigendomskosten worden verlaagd.

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van digitale media en nieuwe communicatiekanalen. Via haar netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven gaat Reply samenwerkingsverbanden aan met grote Europese bedrijven in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen en verzekeringen, en overheidsdiensten, om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

LEA REPLY™
LEA Reply™ is de nieuwste evolutie van Supply Chain Software van Reply. Het is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in de industrie en het klantsucces van eerdere productsuites Click Reply™ en SideUp Reply™. LEA Reply™ is een onderling verbonden platform op basis van een microservices architectuur die flexibele en kosteneffectieve supply chain-oplossingen mogelijk maakt die zijn toegesneden op zakelijke behoeften. www.lea.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani
a.miani@reply.com
Tel. +44(0)2077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr