19:06 uur 15-02-2019

REPLY: Red Reply wint de Oracle ‘Partner of the Year Autonomous’ Award

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Red Reply, het bedrijf uit de Reply Group dat gespecialiseerd is in het Oracle Cloud IaaS- en PaaS-platform, is uitgeroepen tot Oracle ‘Partner of the Year: Autonomous. De prijs erkent Red Reply voor haar werk als een Oracle Cloud Managed Service Provider Partner bij het ontwikkelen van hoogstaande innovatieve projecten met behulp van de Oracle Autonomous Database-technologie.

Red Reply heeft een project gelanceerd gericht op de re-engineering van het Policy Enterprise DataWarehouse van Verti Assicurazioni, een bedrijf dat actief is in de online verzekeringssector, met behulp van de Oracle Cloud Autonomous DataWarehouse-service. Het Autonomous DataWarehouse is een cloudgebaseerde database die gebruik maakt van machine learning om handmatige arbeid te elimineren in werkzaamheden zoals afstemming, beveiliging, back-ups, updates en andere routineactiviteiten.

Deze geselecteerde Oracle-oplossing is de enige in zijn soort die in staat is om aspecten als veiligheid, prestaties en hoge beschikbaarheid van gegevens aan te pakken, door gebruik te maken van automatische update- en afstemmechanismen, terwijl de gegevensbescherming wordt gemaximaliseerd in overeenstemming met de AVG-verordening. Red Reply onderscheidde zich ook als Oracle-partner voor het toepassen van een nieuw datamodelleringsysteem op basis van de ‘Data Vault 2.0‘-architectuur, dat een hoge mate van flexibiliteit bij het wijzigen en bijwerken van gegevens in de Database mogelijk maakt.

“Red Reply maakte gebruik van de Oracle Autonomous Database op DataWarehouse, met belangrijke investeringen op het gebied van certificeringen. De snelheid waarmee het bedrijf de mogelijkheden van ‘autonome’ technologieën heeft begrepen en de veelzijdigheid waarmee het de verschillende manieren transformeert om onze cloud om te zetten in concrete en succesvolle oplossingen, bevestigen de hoge waarde van deze samenwerking,” aldus Robert Scapin, Oracle Alliance. & Channel Leader, Italië en Frankrijk.

“We zijn erg verheugd dat we de Oracle Partner of the Year: Autonomous award hebben gewonnen,” reageerde Filippo Rizzante, CTO van Reply. “Investeren in innovatie en onderzoek is fundamenteel geweest voor de lancering van projecten met behulp van Oracle Autonomous Database-technologie met Oracle Cloud Autonomous DW. De prijs is een bevestiging van de kwaliteit van het werk dat werd uitgevoerd door Red Reply voor het succes van haar klanten.”

Reply

[MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van digitale media en nieuwe communicatiekanalen. Via haar netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven gaat Reply samenwerkingsverbanden aan met grote Europese bedrijven in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen en verzekeringen, en overheidsdiensten, om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten.www.reply.com

Red Reply

Red Reply is het bedrijf uit de Reply Group dat gespecialiseerd is in adviesdiensten en het ontwerp en de implementatie van oplossingen op basis van Oracle-technologie (IaaS en PaaS). Red Reply streeft naar een constant innovatieproces door voortdurende certificering, deelname aan het bètaprogramma en aan co-ontwikkelingsinitiatieven met Oracle Corporation om haar klanten deskundige ondersteuning te kunnen bieden. Dankzij de expertise die het bedrijf heeft opgedaan, ondersteunt Red Reply haar klanten in de verschillende stadia van het transformatieproces van informatiesystemen, van het ontwerp tot de implementatie van innovatieve oplossingen op basis van de Oracle-technologie www.red.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594
Aaron Miani
a.miani@reply.com
+44(0)2077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr