16:42 uur 11-02-2019

Lancering van het IIFL India Equity Opportunities Fund (ICBE-fonds gevestigd in Luxemburg)

MUMBAI, India-(BUSINESS WIRE)- IIFL Asset Management (IIFL AMC) is verheugd de lancering aan te kondigen van haar eerste in Luxemburg gevestigde UCITS Fund, IIFL India Equity Opportunities Fund (‘IIFL Fund’) door de fusie van Ashburton India Equity Opportunities Fund tot IIFL Fund. Op grond hiervan is het IIFL Fund met ingang van 29 januari 2019 van start gegaan met een beheerd vermogen van $75mn met IIFL Capital Pte. Ltd., Singapore is haar Investment Manager.

Anup Maheshwari, Joint-CEO en CIO, IIFL Asset Management, zei: “Ik ben ervan overtuigd dat Jonathan’s beleggingsstijl van beleggen in aandelen met een sterke focus op kwaliteit zal blijven resoneren met internationale investeerders. Het is ook zeer complementair aan de algemene beleggingsfilosofie bij IIFL AMC”.

Jonathan Schiessl, fondsbeheerder, zei: “Ik ben erg blij dat ik het samengevoegde IIFL-fonds onder IIFL AMC kan blijven beheren. Met IIFL AMC en haar diepgaande kennis van de Indiase markt, heb ik er alle vertrouwen in dat de klanten van het IIFL-fonds er enorm van zullen profiteren”.

Launch of IIFL India Equity Opportunities Fund (UCITS Fund Based in Luxembourg)

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– IIFL Asset Management (IIFL AMC) is pleased to announce the launch of its first Luxembourg domiciled UCITS Fund, IIFL India Equity Opportunities Fund (‘IIFL Fund’) by virtue of merger of Ashburton India Equity Opportunities Fund into IIFL Fund. Pursuant to this, IIFL Fund has commenced its operations with $75mn in assets under management, effective January 29, 2019, with IIFL Capital Pte. Ltd., Singapore being its Investment Manager.

Anup Maheshwari, Joint-CEO and CIO, IIFL Asset Management, said, “I am confident that Jonathan’s investment style of investing in high conviction stocks with a strong focus on quality will continue to resonate with International Investors. It is very complementary to the overall investment philosophy at IIFL AMC as well.”

Jonathan Schiessl, Fund Manager, said, I am very excited to continue managing the merged IIFL Fund under IIFL AMC. With IIFL AMC and its deep understanding of the Indian market, I am confident that clients of the IIFL Fund will benefit immensely.”

The IIFL Fund is registered for sale in UK, Switzerland, Finland, Norway, Luxembourg, Singapore and South Africa. Further information can be found on https://www.iiflamc.com/international

About IIFL Asset Management Business

IIFL Asset Management (IIFL AMC) is part of IIFL Investment Managers. IIFL Asset Management refers to licensed asset management activity carried out by IIFL Investment Managers through its group companies based in Singapore, India and Mauritius. IIFL AMC is an asset management firm, launched with an objective of providing differentiated investment products suited for the market environment. The AMC’s differentiated suite includes mutual funds, Portfolio Management Services, advisory, alternative investment funds spanning across public and private equities, fixed income securities and real estate. Its distinctive products bring out the entrepreneurial edge, agility and speed of execution of a boutique asset management firm.

About IIFL India Equity Opportunities Fund

IIFL India Equity Opportunities Fund, is a sub-fund of IIFL Fund, a UCITS in the form of an open-ended investment company (société d’investissement à capital variable) incorporated as a société anonyme, domiciled in Luxembourg, structured as an umbrella fund comprising multiple sub-funds. IIFL Capital Pte. Ltd. (an asset management company based in Singapore) is the Investment Manager to IIFL India Equity Opportunities Fund.

Contacts

Anil Mascarenhas
Senior VP – Communications
Email: Anil.mascarenhas@iiflw.com
Mobile: +91 99675 76026