12:00 uur 08-02-2019

Harry Potter: Hogwarts Mystery met nieuwe keuzes, uitdagingen en kleding in de februari-sidequest, Het Hemelse Gala

Nieuw speciaal avontuur geeft spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan een langverwachte sociaal evenement op Zweinstein

Jam City:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190208005012/nl/

Harry Potter: Hogwarts Mystery Celestial Ball (Graphic: Business Wire)

Harry Potter: Hogwarts Mystery Celestial Ball (Graphic: Business Wire)

   

Wie:

Jam City, een in Los Angeles gevestigde studio voor game-apps, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment’s Portkey Games, een merk dat nieuwe Wizarding World game-apps en videogames ontwikkelt waarin de speler centraal staat in zijn of haar avontuur, geïnspireerd op het werk van J.K. Rowling.

 

Wat:

In februari gonst Zweinstein in het mobiele game, Harry Potter: Hogwarts Mystery, met opwinding over het sociale evenement van het seizoen – Het Hemelse Gala! In dit speciale avontuur kunnen vierdejaars spelers en hoger, na afloop van hun lessen, deelnemen aan de planning en voorbereidingen voor deze eerste formele dans. Spelers zullen samenwerken met hun leeftijdsgenoten en door een groot aantal keuzes en sociale situaties moeten manoeuvreren om van het evenement een daverend, luisterrijk succes te maken!
 
In de opdracht zullen spelers andere studenten van Zweinstein helpen om hun aspiraties voor hun eigen Hemelse Gala te realiseren. De populaire Penny van Huffelpuf hoopt leiding te kunnen geven aan de versieringscommissie, maar het sluwe duo Merula en Ismelda hebben hun zinnen gezet op sabotage. Ondertussen hebben introverte klasgenoten zoals Rowan tips en peptalks nodig om tijdens de dans goed voor de dag te komen.
 
Voorafgaan aan het grote evenement, kunnen de spelers een bezoek brengen aan de Grote Zaal om klasgenoten te ontmoeten zoals Tulip, Barnaby, Rowan, Ben, Merula, Penny en anderen. Ze kunnen hier een vriend kiezen om uit te nodigen voor het Gala. Met de sidequest alles behalve voltooid, zullen spelers hun eigen kleding uit een selectie voor het Gala kunnen kiezen, samengesteld door de modebewuste André van Ravenklauw.
 

Citaat:

“Het dagelijkse leven in Zweinstein is gevuld met lessen, studeren en buitenschoolse activiteiten – maar ook sociale evenementen en feesten,” aldus Michael Brozman, Senior Director of Product bij Jam City. “We zijn erg verheugd om de februari-sidequest Het Hemelse Gala te mogen aankondigen. De sidequest zal slechts voor een korte duur beschikbaar zijn en spelers de mogelijkheid geven om de opwinding, keuzes en kameraadschap rondom een Gala op Zweinstein te verkennen.”
 

Achtergrond:

Harry Potter: Hogwarts Mystery is het eerste mobiele spel waar spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het leven als leerling van Hogwarts kunnen ervaren. In het verhalenavontuur met RPG-elementen creëren spelers een gepersonaliseerde leerlingavatar, wonen ze lessen bij, leren ze toveren en vormen ze vriendschappen of rivaliteiten met andere leerlingen. In het spel maken spelers belangrijke beslissingen die het verhaal van hun karakter op Hogwarts beïnvloeden. Het spel heeft een nieuw ontmoetingssysteem waar de beslissingen en acties van spelers hun avontuur beïnvloeden, zodat Harry Potter fans een legendarische heks of tovenaar kunnen worden.

 

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Voor meer details over Harry Potter: Hogwarts Mystery en om andere fans te ontmoeten gaat u naar www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, en voor meer informatie kunt u ook terecht op www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
of
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com