14:16 uur 04-02-2019

REPLY: De Reply Code Challenge 2019 staat voor de deur. Doe mee!

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Op 15 maart 2019 lanceert Reply de tweede editie van de Reply Code Challenge, een programmeerwedstrijd voor teams waaraan zowel studenten als professionele programmeurs kunnen deelnemen. Dit jaar is er een extra wedstrijd voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 19 jaar: Reply Code Challenge Teen Edition.

Vorig jaar lieten duizenden mensen zich inspireren door de Reply Code Challenge. Meer dan 7700 deelnemers uit 67 landen schreven zich in voor deelname aan de eerste editie, en 6000 stapten in het strijdperk voor de Cyber Security-editie in oktober.

De teams die deelnemen aan de Standard Code Challenge gebruiken hun programmeervaardigheden om een lastige wiskundige opgave op te lossen. De leden van het winnende team ontvangen allemaal een schitterende Mac Book Pro.

In de Teen Edition Code Challenge – opgezet in samenwerking met het Italiaanse Informatica Olympiade-team – krijgen teams van maximaal vier personen algoritmische opgaven voorgeschoteld. Het winnende team ontvangt €5000, te verdelen onder de teamleden.

Klinkt veelbelovend? Wie wil deelnemen, kan zich vanaf 1 februari inschrijven op challenges.reply.com , een team samenstellen en deelnemen op 15 maart . De Standard Challenge en de Teen Edition worden allebei online gehouden tussen 15.30u. en 22.00u. GMT. Om 15.30u. GMT maakt Reply de opgaven bekend. vervolgens kunnen alle teams beginnen met het ontwikkelen en insturen van hun oplossingen op het Reply Code Challenge-platform.

De deelnemers mogen zelf kiezen welke programmeertaal ze willen gebruiken en voor elke opgave zoveel oplossingen insturen als ze willen.

Meer informatie over het vier uur durende evenement is te vinden op challenges.reply.com en in deze video.

Het idee voor het uitschrijven van de programmeerwedstrijd is afkomstig van het Reply Code Master Team, een groep gepassioneerde en toegewijde ontwikkelaars van Reply. Reply gelooft in levenslang leren en investeert veel tijd en moeite in het werven van de beste talenten: de Reply Code Challenge is onderdeel van de doorlopende inspanningen van het bedrijf om programmeren te promoten onder jonge mensen.

Denk jij dat je een topprogrammeur bent? Grijp dan nu je kans. Het enige dat je nodig hebt, is talent, passie en het vermogen om samen te werken. We verheugen ons op je bijdrage! challenges.reply.com

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die vooraanstaande industriële groepen in Europa in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en diensten, het bankwezen, verzekeringen en openbaar bestuur helpen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen voor nieuwe verschijnselen als big data, cloudcomputing, digitale media en Internet-of-Things. Tot de diensten van Reply behoren: consultancy, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr