16:02 uur 31-01-2019

Hoover Ferguson benoemt Kevin Friar tot president

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Hoover Ferguson, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in tank- en containeroplossingen met meer dan 40 locaties in 25 landen, kondigde vandaag de benoeming aan van Kevin Friar als president.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190131005565/nl/

Hoover Ferguson President Kevin Friar (Photo: Business Wire)

Hoover Ferguson President Kevin Friar (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd dat we Kevin op zo’n geweldig moment voor het bedrijf kunnen verwelkomen bij Hoover Ferguson”, zei Donald Young, voorzitter en CEO van Hoover Ferguson. “We hebben in de afgelopen tien jaar aanzienlijke groei gerealiseerd en hebben ambitieuze doelen voor de toekomst. Ik heb er alle vertrouwen in dat Kevins ervaring, vaardigheden en leiderschap doorslaggevend zullen zijn bij het realiseren van onze doelen voor uitbreiding en groei in de toekomst.”

Friar zal rechtstreeks rapporteren aan Donald Young en verantwoordelijk zijn voor strategie, sales en operationeel leiderschap van het wereldwijde Hoover Ferguson-team. Hij zal zich richten op uitbreiding van diensten en technologieoplossingen, verbetering van operationele efficiëntie en groei van het marktaandeel.

“Ik kon niet gelukkiger zijn met mijn overstap naar Hoover Ferguson en deze nieuwe uitdaging”, zei Kevin Friar, president van Hoover Ferguson. “Met onze robuuste groeistrategie zijn we goed gepositioneerd voor de toekomst en ik kijk uit naar het omzetten van onze visie, het leveren van kwaliteit aan onze klanten en het bereiken van onze doelen.”

Friar neemt een schat aan ervaring mee uit zijn drie decennia omvattende carrière in de energiesector, veelal bij Nalco Champion, een Ecolab-bedrijf, waar hij actief was als uitvoerend adjunct-directeur voor olieveldchemicaliën. Recenter bekleedde Friar de rol van professor en senior docent industriële distributie op Texas A&M University, waar hij eerder zijn Bachelor of Science in biologie behaalde.

Over Hoover Ferguson

Hoover Ferguson is een geïntegreerde aanbieder van chemische tanks, vervoerseenheden, katalysatorbakken, modulaire containers en andere gerelateerde huurproducten en diensten aan de wereldwijde energie-, petrochemie- en algemene industriële eindmarkt. Al sinds 1911 biedt Hoover Ferguson de klanten uitgebreide vloeistof-, vervoer-, afval- en gespecialiseerde containeroplossingen en een reeks aanvullende diensten en technologische toepassingen, waaronder tankreiniging, onderhoud, hernieuwde certificering, overslag, activatracking, vloeistofniveaucontrole, documentbeheer en logistiek. Bezoek voor meer informatie onze website op www.hooverferguson.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lana Belmokadem
Hoover Ferguson
Lana.belmokadem@hooverferguson.com
+1.832.295.6275