09:00 uur 31-01-2019

Five Colors Technologies, een pioneersonderneming in de industrie voor online gamingsoftware, registreert de Five Colors Coin (FCC) als nieuwe cryptomunt op CoinBene. De FCC zal als valuta in e-sports worden gebruikt …

Dit voorjaar zal Five Colors Technologies een wereldwijd gamingtoernooi houden met prijzengeld!

TOKIO–(BUSINESS WIRE)–

Five Colors Technologies, een pioneersonderneming in de industrie voor online gamingsoftware, registreert de Five Colors Coin (FCC) als nieuwe cryptomunt op CoinBene. De FCC zal als valuta in e-sports worden gebruikt, en op donderdag 31 januari zal een IEO uitgevoerd worden!

Five Colors Technologies Limited (hoofdkantoor: Hongkong, CEO: Eugene.K) kondigde aan dat de “Five Colors Coin (FCC)” als nieuwe cryptomunt in e-sports zal worden gebruikt, en op CoinBene zal worden geregistreerd en dat op donderdag 31 januari een IEO zal worden uitgevoerd.

Dit voorjaar zal er voor de hele wereld een gamingtoernooi met prijzengeld worden georganiseerd.

De Five Colors Group (https://casual-esports.net/) begon in 2012 met het ontwikkelen van online games en het bedrijf zal een e-sportsplatform ontwikkelen voor casual games, waaraan alle smartphonegebruikers eenvoudig kunnen deelnemen. De ontwikkelde games zijn de eerste vaardigheidsspellen ter wereld voor smartphones die gecertificeerd zijn door GLI, het certificerende orgaan voor online gamingsoftware; waardoor de games dus eerlijk en veilig voor gebruikers zijn.

Het belangrijkste kenmerk van onze software is dat we over een officiële certificering voor online gaming beschikken, dat rigoureus door de overheidsinstantie getest is. Hebben de games deze certificering niet, dan hebben we het probleem dat we eventuele valsspelerij enz. in het programma niet kunnen detecteren. De door ons ontwikkelde game is echter uiterst veilig en eerlijk waardoor we de test van het internationale certificerende orgaan hebben doorstaan.

De e-sportsvaluta die nu op dit casual e-sportsplatform kan worden gebruikt is de nieuwe cryptomunt “Five Colors Coin (FCC)”. Het is een gemakkelijk te begrijpen gebruikstoken waarmee u FCC-games kunt spelen, FCC-prijzen kunt winnen en die u op beurzen kunt inwisselen voor andere cryptomunten.

En aangezien de FCC wordt uitgevaardigd als uitbreiding op het bestaande bedrijf en geregistreerd staat zonder de ICO, is er geen investeerder die verkoopt tijdens de sales, zodat naar verwachting de vraag naar de munt overweldigend zal zijn op het moment van de promotie.

Vandaag, 31 januari (donderdag), zal FCC worden geregistreerd en de IEO worden uitgevoerd op CoinBene, dat qua wereldwijd transactievolume op de vijfde plaats staat. Het uitvoeren van de IEO bij het wereldwijde toonaangevende platform CoinBene werd mogelijk dankzij de verwachte zakelijke inhoud, de prestaties en de marktvooruitzichten van de Five Colors Group, en het daardoor verkregen vertrouwen van de beurs. Tijdens een IEO is het lastig om investeerders te misleiden met fraude en gepaste due diligence wordt uitgevoerd, zodat u het met vertrouwen kunt gebruiken.

En deze keer, gezien het feit dat e-sports in de hele wereld populair aan het worden is, heeft de Five Colors Group tijdens de Japan Block Chain Conference op 30 januari een casual e-sports gamingplatform “met prijzengeld” (bètaversie) voor smartphonegebruikers in de hele wereld uitgebracht. Hierdoor wordt de deelname opengesteld voor het grote publiek en niet alleen voor professionele gamers, en het platform beschikt over een game met prijzengeld.

We muntprijzen werden als volgt tussen de winnaars verdeeld: 1e plaats 1.000.000 yen, 2e plaats 500.000 yen, 3e plaats 300.000 yen (geconverteerd volgens de bij CoinBene geregistreerde prijs voor 200 yen).

Games met prijzengeld zullen in de toekomst onregelmatig plaatsvinden. Als u zich nu registreert als gebruiker (https://casual-esports.net/auth/reg/regist.do), kunt u met 500 gratis speelpunten een proefversie spelen.

We plannen voor dit voorjaar een officiële lancering en werken er tevens aan om een groter gamingtoernooi met prijzengeld voor de hele wereld te organiseren. Blijf ons volgen voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Five Colors Technologies Limited
Eugene Kei.
+852-2366-4777