22:49 uur 23-01-2019

Papa John’s benoemt Marvin Boakye als eerste Chief People Officer

LOUISVILLE, Kentucky (VS)–(BUSINESS WIRE)– Papa John’s International, Inc., (NASDAQ: PZZA) een van ’s werelds grootste pizza bezorgbedrijven, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Marvin Boakye als eerste Chief People Officer. Hij zal fungeren als een lid van het uitvoerend managementteam en rapporteren aan directeur en CEO Steve Ritchie.

Boakye heeft meer dan 20 jaar ervaring in human resources en zijn expertise ligt op het gebied van verandermanagement en culturele transformatie. Hij heeft leidinggevende functies bekleed in human resources voor verschillende organisaties in de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Boakye treedt toe tot Papa John’s nadat hij als vicepresident human resources heeft gewerkt bij oliemaatschappij Andeavor in San Antonio, Texas, dat onlangs werd overgenomen door Marathon Petroleum. Vóór Andeavor was hij chief human resources officer voor MTS Allstream, een telecombedrijf dat nu onderdeel is van Bell Canada en bekleedde senior human resources-functies bij Goodyear, Pulte Group en The Home Depot.

“Boakye’s ervaring helpt Papa John’s bij onze verdere transformatie tot een betere werkplek voor onze 120.000 zakelijke en franchiseteamleden,” zei directeur en CEO van Papa John’s Steve Ritchie. “In onze zoektocht naar een Chief People Officer was het onze bedoeling om een ervaren talentonwikkelingsleider te vinden met expertise op het gebied van organisatorische verandering. De indrukwekkende achtergrond van Boakye zal een belangrijke troef zijn binnen de groeistrategie van Papa John’s, in het bijzonder nu we ons verder focussen op onze zakelijke activiteiten buiten Noord-Amerika.”

Boakye zal een belangrijke leidinggevende rol spelen bij het implementeren van de talent management-strategie van het bedrijf, waar onder andere het overzien van people operations onder valt; alsmede compensatie en uitkeringen; en training en ontwikkeling. Hij vervangt Senior Vice President People Operations Bob Smith, die in augustus 2018 met pensioen ging bij Papa John’s, na 15 jaar trouwe dienst voor het bedrijf.

Over Papa John’s

Met het hoofdkantoor in Louisville, Kentucky, is Papa John’s International (NASDAQ: PZZA) het derde grootste pizzabezorgingsbedrijf ter wereld. In 2018 waardeerden consumenten Papa John’s als beste op het gebied van product- en servicekwaliteit onder nationale pizzaketens in de American Customer Satisfaction Index (ACSI). In 17 van de afgelopen 19 jaar hebben consumenten Papa John’s als beste gewaardeerd wat betreft consumenttevredenheid onder nationale pizzaketens in de American Customer Satisfaction Index (ACSI).

Voor meer informatie over het bedrijf of om online een pizza te bestellen, kunt u terecht op de website van Papa John’s: www.papajohns.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Madeline Chadwick
Vicepresident Communicatie
(O) 502.261.4189
Madeline_Chadwick@papajohns.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr