15:27 uur 26-12-2018

Multek ontvangt meer ‘groene’ milieuscores van Guangdong, China, dan welk ander PCB-bedrijf ook

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)–

Drie fabrieken van Multek hebben de score Groen gekregen van het Environmental Protection Bureau van de provincie Guangdong, meer dan welk ander PCB-bedrijf dan ook.

Multek, een toonaangevende leverancier van Interconnect Solutions, heeft vandaag aangekondigd dat drie van haar fabrieken erkend zijn als ‘Green Level’ door het Environmental Protection Bureau (EPB) van Guangdong. Dit is niet alleen meer dan welk ander PCB-bedrijf ook, maar het is ook de eerste keer dat een in Zhuhai gevestigde PCB-fabriek de onderscheiding ‘Groen’ heeft verdiend.

Het uit vier categorieën bestaande milieuscoresysteem van China wordt officieel beheerd door elk van de provincies van het land. Onlangs publiceerde de provincie Guangdong de resultaten van een onafhankelijke evaluatie van een jaar, en zowel de Noord- als Zuid-campus van Multek in Zhuhai, China, ontvingen perfecte scores. Dit betekent dat deze faciliteiten officieel de score ‘Groen’ hebben verdiend, het hoogst mogelijke niveau in een al strenge reeks milieunormen.

“Onze medewerkers verdienen alle lof,” aldus de CEO van Multek, Reza Meshgin. “Dit is een uitdagende en historische prestatie. Ik ben enorm trots op iedereen bij Multek voor het consequent prioriteren van het milieu bij de dagelijkse activiteiten. Wij allemaal delen de planeet, en produceren op het hoogste niveau van verantwoordelijkheid voor het milieu is het juiste om te doen voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.”

“Hoewel het behalen van de status ‘Groen’ in meerdere fabrieken slechts één voorbeeld is van de Global Citizenship-verbintenis van Multek in actie, hopen we oprecht dat meer branchegenoten zich bij ons kunnen voegen als houder van meerdere Groene scores voor fabrieken,” stelde Dr. Pauling Liu, Chief Operating Officer van Multek. “Deze prestatie vereiste een aanzienlijke investering in het upgraden van milieuvoorzieningen en een bedrijfsbrede focus, en iedereen zal hier nog vele jaren van kunnen profiteren.”

Multek, opgericht in 1978, exploiteert momenteel meer dan 185 duizend vierkante meter aan productiefaciliteiten in Zhuhai, China, en biedt one-stop engineering- en productiediensten voor rigide Printed Circuit Boards (PCB’s), Flexible Printed Circuits (FPC’s), Rigide Flex en assemblage. De fabrieken en laboratoria van Multek zijn uitgerust met ultramoderne apparatuur.

Over Multek

Multek, een volledige dochteronderneming van DSBJ (SZSE: 002384), is een toonaangevende producent van printplaattechnologieën met een toegevoegde waarde die een breed spectrum van expertise op het gebied van het bouwen en produceren van printplaten (PCB’s) biedt, inclusief hogedichtheids interconnectie-, rigide, flexibele en rigide-flex printplaat- en assemblageoplossingen. Multek bedient klanten in de mobiele, automobiel-, IoT-, medische, wearable-, telecommunicatie-, computer-, industriële en consumentenelektronicamarkt en stelt klanten in staat producten snel op de markt te brengen door middel van vroege engineering, geavanceerde technologie, introductie van nieuwe producten en volumeproductie. Ga voor meer informatie naar www.multek.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Peter Yu
+852 3696-1881
peter.yu@multek.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr