08:40 uur 24-12-2018

Arrowgrass heeft ingestemd met een onherroepelijke verbintenis met betrekking tot haar deelnemingen in Basware Corporation

LONDEN & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De beleggingsfondsen van Arrowgrass Capital Partners LLP (‘Arrowgrass‘) houden direct en indirect 24,8 procent van alle aandelen en stemmen in handen van Basware Corporation (‘Basware‘), een Finse beursgenoteerde onderneming die voorziet in source-to-pay-netwerkoplossingen en e-factureringsdiensten. Arrowgrass verwijst naar de aankondigingen gedaan door Basware op 16 november 2018, 20 november 2018 en 7 december 2018 met betrekking tot een mogelijk overnamebod door Tradeshift Holdings Inc. (‘Tradeshift‘) voor Basware.

Arrowgrass maakt bekend dat het heeft ingestemd met een onherroepelijke verbintenis met Tradeshift om een overnamebod door Tradeshift voor Basware te aanvaarden, mocht Tradeshift een dergelijk bod doen, onder bepaalde voorwaarden, waaronder onder meer dat (i) een dergelijk overnamebod uiterlijk op 14 januari 2019 publiekelijk wordt aangekondigd in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving, (ii) de bodprijs in een dergelijk overnamebod niet minder is dan EUR 46,50 per aandeel (de ‘minimumbodprijs‘), (iii) het overnamebod uiterlijk drie maanden nadat het bod is aangekondigd voltooid wordt, en (iv) er geen concurrerend bod wordt gedaan met een vergoeding die meer dan 30 procent hoger is dan de minimumbodprijs.

Arrowgrass bevestigt dat Basware in haar aankondigingen heeft benadrukt dat de lancering van het overnamebod onzeker blijft.

Over Arrowgrass

Arrowgrass Capital Partners is een in Londen gevestigde alternatieve vermogensbeheerder die werd opgericht in februari 2008. Momenteel beheert Arrowgrass de volgende vier fondsen: Arrowgrass Master Fund Ltd., Arrowgrass Equity Focus Fund Limited, Arrowgrass Customised Solutions I Limited en Arrowgrass Inflection Fund Limited.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Media:
Shawn Pattison en William Braun
Abernathy MacGregor
212-371-5999
shp@abmac.com / whb@abmac.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr