09:25 uur 20-12-2018

Andersen Global breidt uit naar Gurgaon

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–

Andersen Global kondigt een uitbreiding aan in India nu Nangia Advisors LLP, een partnerfirma van Andersen Global, een kantoor heeft geopend in Gurgaon, India. Nangia Advisors begon zijn samenwerking met Andersen Global in mei 2018, als start van de uitbreiding van de internationale uitbreiding in India. De uitbreiding in Gurgaon is de vijfde locatie van Nangia Advisors en een verdere stap in hun gestage groei in India.

Naast Gurgaon heeft Nangia Advisors LLP ook vestigingen in New Delhi, Bombai, Noida en Dehradun. Het bedrijf heeft bijna 300 medewerkers en bijna 38 jaar ervaring. Het adviseert multinationals die zakendoen in India over een verscheidenheid aan onderwerpen waaronder strategieën voor markttoegang, reorganisaties, grensoverschrijdende belastingheffing, verrekenprijzen, fiscaal advies, fiscale procesvoering, fusies en overnames, en investeringsbankieren in een groot aantal sectoren.

“Onze nieuwe vestiging in Gurgaon is een strategische zet, nu we doorgaan met onze vestiging in de internationale zakenwereld”, legde Rakesh Nangia, oprichter en Managing Partner van Nangia Advisors LLP uit. “Het is uitdagend dat het nieuwe kantoor zo kort na de bekendmaking van onze samenwerking in het voorjaar van 2018 is geopend, en ik kijk ernaar uit om de beste diensten te kunnen bieden aan onze klanten vanuit die locatie.”

Mark Vorsatz, Andersen Global bestuursvoorzitter en Andersen Tax LLC CEO voegde toe: “De uitbreiding van Nangia Advisors is onderdeel van een bredere strategie om onze aanwezigheid in de regio te vergroten en biedt ze nog sneller de mogelijkheid om met nieuwe klanten te werken en hun aanwezigheid in de plaatselijke markt te versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 126 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr