09:00 uur 12-12-2018

Starr Insurance Companies breidt luchtvaartverzekeringsactiviteiten uit naar Brazilië

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance Companies heeft vandaag aangekondigd dat Starr International Brasil Seguradora S.A. (‘Starr Brazil’) een lokale vergunning heeft gekregen om luchtvaartverzekering aan te bieden.

“We zijn zeer verheugd dat we luchtvaartcapaciteit kunnen toevoegen in een belangrijke, groeiende economie als Brazilië,” aldus Steve Blakey, president en chief executive officer van Starr Insurance Holdings, Inc. “Als wereldwijde leider in oplossingen voor luchtvaartverzekeringen zijn we constant op zoek naar nieuwe kansen en markten om te voldoen aan de groeiende behoeften van de lucht- en ruimtevaartindustrie over de hele wereld.”

Fernanda Strachino, verzekeraar van luchtvaartspecialisten, is bij Starr Brazil komen werken om leiding te geven aan de nieuwe luchtvaartdivisie. Fernanda heeft meer dan 16 jaar ervaring op de luchtvaart- en verzekeringsmarkt.

Starr Brazil biedt een verscheidenheid aan luchtvaartdekkingen, waaronder: luchtvaartuigen, schepen en aansprakelijkheid; reserveonderdelen; juridische aansprakelijkheid van derden; aansprakelijkheid voor bedrijfsluchtvaartuigen die niet in eigen handen zijn; algemene aansprakelijkheid; RETA-verzekering (verplichte verzekering), aansprakelijkheid van havenwachters; aansprakelijkheid voor gebouwen, aansprakelijkheid voor luchthavens; aansprakelijkheid voor producten en voltooide activiteiten.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op vijf continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Paula Negro
Director of Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com, 212.884.0561

Check out our twitter: @NewsNovumpr