16:36 uur 12-12-2018

Duck Creek Technologies verwelkomt FRISS in het Partner Ecosystem voor naadloos geïntegreerde risico-inschatting en fraudedetectie vanuit het core systeem.

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Duck Creek Technologies verwelkomt met FRISS een nieuwe relatie in zijn Partner Ecosystem-programma. FRISS is leverancier van op AI gebaseerde oplossingen voor fraudedetectie en risicobeheersing bij acceptatie, schade en fraudeonderzoek in 35 landen. De software van FRISS kan naadloos worden geïntegreerd in de oplossingen en verzekeringsprocessen van Duck Creek; met behulp van de zogenaamde FRISS Score kunnen gebruikers een gestandaardiseerde score toekennen om fraude te detecteren en te rangschikken. Gebruikers van FRISS profiteren van waardevolle real-time informatie waarop direct actie kan worden ondernomen. Met een Anywhere Enabled Integration, die deel uitmaakt van Duck Creeks Content Exchange, kan de fraudedetectieoplossing van FRISS naadloos worden geïntegreerd in de werkstromen van Duck Creek Claims.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181212005304/nl/

“FRISS is de wereldwijde expert op het gebied van oplossingen voor verzekeringsfraude, risicodetectie en compliance, met meer dan 150 implementaties over de hele wereld”, aldus Jeroen Morrenhof, CEO en medeoprichter van FRISS. “We zijn bijzonder blij dat we onze expertise en op AI gebaseerde, zelflerende oplossingen nu kunnen aanbieden aan de klanten van Duck Creek.”

Het Partner Ecosystem-programma van Duck Creek bestaat uit diverse partners die zich toeleggen op dienstverlening, oplossingen en consultancy en die een cruciale rol spelen in de levering van aanvullende software, diensten en oplossingen aan verzekeraars van elke omvang. De samenwerking met FRISS biedt klanten van Duck Creek de mogelijkheid om hun loss ratio te verlagen, een winstgevende groei van hun portefeuille te realiseren en de klantervaring te verbeteren.

“Omdat we onze klanten het beste willen bieden op het gebied van risico- en fraudedetectie, was het zaak om te gaan samenwerken met een partner die gebruikmaakt van ultramoderne technologieën, zoals zelflerende systemen en AI”, vertelt Eddie Jones, VP Strategies & Alliances bij Duck Creek Technologies. “FRISS heeft een jarenlange ervaring op het gebied van schadeverzekeringsprocessen en heeft veel werknemers in dienst die hebben gewerkt voor verzekeringsmaatschappijen. We verwelkomen hen graag in ons snelgroeiende Partner Ecosystem.”

Over FRISS:
FRISS wordt door brancheanalisten alom erkend als de marktleider op het gebied van oplossingen voor fraude- en risicodetectie voor schadeverzekeraars. Het bedrijf gelooft in eerlijke en betaalbare verzekeringen voor iedereen en daagt verzekeraars uit om zich af te vragen waarom klanten zouden moeten opdraaien voor risico’s die door anderen worden veroorzaakt. FRISS richt zich voor 100% op automatische fraude- en risicodetectie voor schadeverzekeraars, overal ter wereld. De op AI gebaseerde detectieoplossingen bij acceptatie, claims en fraudeonderzoek hebben al ruim 150 verzekeraars geholpen. FRISS detecteert fraude, beperkt risico’s en ondersteunt digitale transformatie. Ga voor meer informatie naar www.friss.com

Over Duck Creek Technologies:
Duck Creek Technologies baant de weg voor een toekomst waarin schadeverzekeringsmaatschappijen een echte stap vooruit kunnen zetten. Tientallen jaren verzekeringservaring liggen ten grondslag aan geavanceerde technologieën die speciaal zijn ontwikkeld om te kunnen inspelen op veranderingen, zodat verzekeraars hun weg kunnen vinden in het onzekere verzekeringslandschap en hun concurrenten op de markt kunnen voorblijven. De oplossingen van Duck Creek zijn verkrijgbaar als afzonderlijke producten of als compleet pakket. Alle producten zijn beschikbaar via Duck Creek OnDemand, de SaaS-oplossing voor de schadeverzekeringsbranche van Duck Creek. Ga voor meer informatie naar www.duckcreek.com.

 

Contacts

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Ruud van Gerwen
FRISS Marketing
Ruud.van.gerwen@friss.com

Paul Rechichi
Racepoint Global
+1-617-624-3295
prechichi@racepointglobal.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr