13:13 uur 11-12-2018

Mammoet sluit goede overeenkomst met Airsweb AVA

LIVERPOOL, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Airsweb, de toonaangevende EHS-softwareleverancier, kondigt vandaag een nieuwe deal aan met Mammoet, de wereldwijde marktleider op het gebied van technisch zwaar hijswerk en transport.

Mammoet, met hoofdkantoor in Utrecht, helpt klanten de bouwefficiƫntie te verbeteren en de bedrijfstijd van fabrieken en installaties te optimaliseren. Mammoet biedt oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en buiten dienst stellen van grote en zware constructies.

Mammoet heeft een strikt, succesvol en zeer gerespecteerd programma voor veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit (SHEQ). De normen die in dit programma worden gedefinieerd, worden consequent gehandhaafd in het hele bedrijf om de veiligheid van al het personeel en de objecten die zij hanteren te waarborgen.

Om het SHEQ-programma op de beste wijze te ondersteunen, heeft Mammoet gekozen voor Airsweb AVA als hun favoriete EHS-softwareoplossing. Volgens SHE-Q Director Maarten de Klerk van Mammoet: “Dit programma is een toekomstbestendige oplossing voor eenvoudige rapportage van SHE-Q-gerelateerde gebeurtenissen, gecombineerd met praktische haalbaarheden voor analyse, trends en dashboards. Dit ondersteunt de proactieve aansturing van SHE-Q-resultaten door Mammoet.”

Dankzij AVA’s gebruiksgemak en innovatieve benadering ten aanzien van het ecosysteem van de EHS-software onderscheidt het bedrijf zich van de massa sinds de release in januari 2018. De modulaire aanpak van AVA betekent dat gebruikers snel en eenvoudig verschillende EHS-modules kunnen bouwen in hun opzet. Mammoet heeft in eerste instantie AVA’s kernfunctionaliteit geselecteerd, samen met Incident Management en Audit Management.

In een commentaar op de overeenkomst verklaarde de Managing Director van Airsweb, Mark Swithenbank: “Wij heten Mammoet van harte welkom nu zij onze nieuwste AVA-klant worden. Het is een grote eer voor ons om door Mammoet te worden gekozen als hun EHS-softwareleverancier van keuze. Hun niet-aflatende inzet voor SHEQ is een belangrijk element van hun succes. We zijn ervan overtuigd dat AVA waarde zal toevoegen aan hun SHEQ-initiatieven en het bedrijf als geheel.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Tim Jubb
marketing@airsweb.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr