09:09 uur 11-12-2018

KOKUYO’s “360° Gliding Chair ing” wint FRAME Awards ORGATEC 2018 in twee categorieën

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)–

KOKUYO start Europese uitbreiding voorspoedig met de goed ontworpen en gezondheidsbewuste kantoorstoel.

KOKUYO Co., Ltd. (TOKYO:7984), een toonaangevende leverancier van kantoorontwerpen en -meubels in Japan, won FRAME Awards voor de “360º Gliding Chair ing” in twee categorieën op ORGATEC 2018, “Beursstand van het jaar” en “Beste gebruik van licht”, georganiseerd door het Nederlandse magazine voor interieurontwerp “FRAME”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181210005794/nl/

KOKUYO’s “360° Gliding Chair ing” Wins FRAME Awards ORGATEC 2018 (Photo: Business Wire)

ORGATEC 2018, de grootste internationale handelsbeurs voor meubels en beheer van kantoren en kantoorfaciliteiten werd van 23 t/m 27 oktober gehouden in Keulen, Duitsland. Internationaal bekende makers en critici uit Amsterdam, Berlijn en elders in Europa waren de juryleden van de FRAME Awards die wereldwijde meubelfabrikanten in vier categorieën beoordeelden: Beste gebruik van kleur, Beste gebruik van licht, Beste gebruik van materiaal en Beursstand van het jaar. Winnaars in deze categorieën worden uitgelicht in de uitgave van januari/februari van FRAME-magazine.

ORGATEC 2018 was de beste mogelijkheid voor KOKUYO voor de introductie van de moderne functionaliteit en innovatieve concepten van de “360° sliding chair” naar de Europese markt voor kantoormeubilair.

Overzicht beurs
Het thema van de stand van KOKUYO was het idee van “Glijden in 360°”. Om het glijmechanisme van de “ing” kantoorstoel te benadrukken als belangrijkste kenmerk, werd het product getoond in de vorm van afzonderlijke onderdelen die zes meter hoog waren opgehangen, waardoor de stand een unieke impact kreeg. Schermen in de stand gebruikten sensoren om lichaamsbewegingen te helpen visualiseren, waarbij bezoekers echt op de stoel konden zitten om het “360º glijden” te kunnen ervaren.

Het kenmerk van de “360° Gliding Chair ing”
”360° Gliding Chair ing” is een kantoorstoel met een geheel nieuw concept voor verbeteren van gezondheid en creativiteit.

De innovatieve “360° Gliding Chair ing” imiteert de heupverstevigende actie van het zitten op een balansbal. De 360° vrij beweegbare scharnieren bewegen overeenkomstig de fijne bewegingen van het menselijk lichaam. Om de beweging van de stoel te balanceren houdt het lichaam een natuurlijke en perfecte zithouding. Deze vrijheid van bewegen houdt de heup-, taille- en rugspieren actief tijdens het zitten. Lichaamsdruk wordt ook opgenomen bij de beweging waardoor spanning op het lichaam vermindert.

– “360° Gliding Chair ing” web: https://www.kokuyo-furniture.com/portfolio-item/ing-2/
– Conceptvideo: https://youtu.be/pQutBSTzv9A
– KOKUYO’s officiële website: https://www.kokuyo-furniture.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

[Media Contact]
KOKUYO
Kelvin WU, +65-6222-9762
kelvin@kokuyo.com
Media Relations

Check out our twitter: @NewsNovumpr