14:28 uur 05-12-2018

Nieuwe medewerkers van J.P. Morgan Private Bank breiden klantenbereik van bedrijf uit in België, Nederland, Luxemburg en Scandinavische landen

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– J.P. Morgan Private Bank heeft vandaag een nieuwe vloot van recent ingehuurde adviseurs aangekondigd die zullen helpen het bereik van het bedrijf uit te breiden naar zeer vermogende klanten in markten die van groeiend belang zijn voor het bedrijf.

David Agie de Selsaeten treedt toe tot het bedrijf als Managing Director en senior Banker en zal leiding geven aan nieuwe klantacquisities. Tegelijkertijd zal hij vermogensbeheeradvies en -oplossingen bieden die tegemoet komen aan de geavanceerde financiële behoeften van klanten in België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux). Voorafgaand aan J.P. Morgan was Agie de Market Head van Single Family Office voor HSBC in Zwitserland.

Achim Unger treedt toe tot het bedrijf als Executive Director en Investment Advisor afkomstig van Deutsche Bank en zal helpen bij het aansturen van de beleggingsstrategie en de positionering van het portfolio met het oog op de vermogensplanning op lange termijn, ook voor klanten in BeNeLux.

Akif Söderström treedt toe tot het bedrijf als Vice President en Investments Advisor afkomstig van Danske Bank International. Hij zal samenwerken met het wereldwijde investeringsteam van het bedrijf en advies op maat geven aan klanten in de Scandinavische landen.

Agie, Unger en Söderström zullen gevestigd zijn in Luxemburg en zullen rapporteren aan Managing Director en Market Manager Riccardo Pironti, een executive die al 17 jaar werkzaam is bij J.P. Morgan Private Bank.

“Ik ben verheugd om deze wijze adviseurs te verwelkomen in het J.P. Morgan-team,” aldus Pironti. “Hun gecombineerde expertise op het gebied van vermogensbeheer brengt tientallen jaren ervaring met zich mee. Daarnaast belichamen hun karakter en hun benadering die het team vooropstelt de kenmerken die nodig zijn om onze onderneming succesvol te laten groeien en de klanten wiens generationele vermogensplanning vraagt om een geïndividualiseerde, op doelen gebaseerde planning, op de beste wijze te bedienen.”

Over J.P. Morgan Private Bank

J.P. Morgan Private Bank is een wereldwijde financiële leider die advies en oplossingen op maat biedt aan vermogende particulieren en hun families. J. P. Morgan Private Bank heeft erfgoed in het VK, met een oorsprong in Londen die dateert uit 1838, en een geschiedenis van het verstrekken van advies en diensten van wereldklasse vanuit het Verenigd Koninkrijk aan klanten wereldwijd. Het bedrijf maakt gebruik van zijn brede mogelijkheden op het gebied van beleggen en vermogensplanning, family office management, filantropie, krediet en speciale adviesdiensten om onze klanten te helpen hun eigen privé-doelen te bereiken. Al meer dan 150 jaar zorgen de uitgebreide en geïntegreerde aanpak, toewijding aan innovatie en integriteit en focus op klantenservice van de Private Bank ervoor dat J.P. Morgan de adviseur bij uitstek is voor mensen met aanzienlijke rijkdom over de hele wereld. Dit materiaal is niet bedoeld als een aanbod of uitnodiging voor de aankoop of verkoop van enig financieel instrument of dienst. J.P. Morgan International Bank Limited is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Financial Services Authority.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Jason S. Lobo – jason.s.lobo@jpmorgan.com – +44 020 7742 7305

Check out our twitter: @NewsNovumpr