14:36 uur 30-11-2018

Evolve IP nadert voltooiing van transformatie van Mtel / Evolve IP EU

WAYNE, Pennsylvania.–(BUSINESS WIRE)–

Hypermodern netwerk biedt geavanceerde functies, producten, verbeterd netwerkbeheer en betrouwbaarheid

Evolve IP®, The Cloud Strategy Company™, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf bezig is aan de laatste fase van de verbetering van haar Europese platform. Dit platform zal het bedrijf in staat stellen haar ambitieuze doel te bereiken om leider te worden binnen de regio op het gebied van zowel cloudcommunicatie als cloudcomputing. Het platform, verkregen door middel van de overname van Mtel door het bedrijf, voorziet Evolve IP van een sterke positie op een van de meest progressieve markten in Europa. Sinds de overname heeft Evolve IP aanzienlijke investeringen verricht in het bedrijf. De transformatie van Mtel zal naar verwachting worden afgerond in het eerste kwartaal van 2019.

De investeringen tonen aan dat Evolve IP zich blijft inzetten voor de levering en implementatie van in verregaande mate aangepaste cloudstrategieën die voldoen aan de uiterst technische en geavanceerde nalevingsvereisten van de Europese markt. Enkele voorbeelden van de investeringen in Evolve IP EU:

  • Nieuwe producten voor conferencing, samenwerking en contactcenters
  • Microsoft O365
  • Meer uiterst bekwame service- en technische medewerkers
  • Verbeteringen in netwerkbeheer, beveiliging, naleving en betrouwbaarheid
    • Verhoogde netwerk- en platformdiversiteit en redundantie
    • Uitgebreide datacenterinfrastructuur (routers, switches)
    • Verbeteringen op het gebied van infrastructuur met nieuwe session border controls, firewalls, en beveiligings- en nalevingsplatforms

“Het verheugt ons zeer dat onze transformatie van Mtel van een uiterst solide Europees bedrijf voor IVR- en contactcenterservices naar een full-service provider van cloudcommunicatie en cloudcomputing bijna is voltooid. We hebben de aanbevolen werkwijzen genomen die Evolve IP tot een van de snelst groeiende cloudserviceproviders in de VS en het Verenigd Koninkrijk hebben gemaakt, en deze geïmplementeerd in de EU,” aldus Guy Fardone, CEO en Founding Partner van Evolve IP.

“We stellen zeer op prijs dat alle cliënten van Evolve IP EU ons tijdens deze transitie hebben gesteund, en het verheugt ons hen te voorzien van de nieuwste services en functionaliteit, ondersteuning van topkwaliteit, en betrouwbaarheid van wereldklasse,” aldus Leon Schuurmans, Director van Business Development voor Evolve IP EU. “We zijn ook verheugd voor ons team in de EU, dat de markt op gaat met nieuwe functies die hen in staat stellen te concurreren en te overwinnen op de snel bewegende markt voor unified communications, samenwerking en contactcenters.”

Evolve IP, een van ’s werelds snelst groeiende cloudstrategiebedrijven, levert op dit moment best-of-breed cloudoplossingen aan meer dan 1900 ondernemingen en meer dan 420.000 gebruikers. Veel van ’s werelds meest herkenbare merken vertrouwen op de OneCloud™-strategie van Evolve IP bij de migratie van meerdere geïntegreerde services voor cloudcomputing en cloudcommunicatie naar één uniform platform, waaronder: contactcentersIP-telefoniesystemen / unified communications en samenwerkingidentiteitsbeheercalamiteitenherstelvirtuele desktopsIaaS, enzovoort. De OneCloud-platformstrategie heeft zich bewezen als voorkeursplatform van de meest IT-professionals en business executives.

WAAROM CLIËNTEN EVOLVE IP KIEZEN

Bij de cloud draait het niet meer alleen om het aanschaffen van afzonderlijke services Het is ook belangrijk te beschikken over een strategie voor meerdere services en de mogelijkheid om deze te laten samenwerken om de efficiëntie van IT te verhogen. Al meer dan tien jaar lang levert Evolve IP strategieën en geïntegreerde services voor cloudcomputing en communicatie – oplossingen die zijn ontworpen om onderling samen te werken, en samen te werken met de toepassingen die u al gebruikt in uw bedrijf. Met OneCloud™ van Evolve IP kunnen ondernemingen services een voor een overzetten naar een veilige, virtuele privé-omgeving. Onze door analisten geprezen oplossingen zijn gebaseerd op een architectuur van wereldklasse die voldoet aan alle nalevingsvereisten, en die gebruikmaakt van blue-chip technologieën die organisaties kennen en vertrouwen. Ons duurzame succes is gebaseerd op de wens van bedrijven om meer en meer services te implementeren met Evolve IP. Daarom hechten we veel waarde aan de toekomst van onze cliënten. Om deze reden doen we er alles aan om een superieure service te leveren met betrekking tot elk aspect van onze relatie met de cliënt. Dit heeft geresulteerd in de hoogste geverifieerde klanttevredenheid binnen de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

Contacts

Emilia Janczak
610.232.1570
ejanczak@evolveip.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr