10:30 uur 30-11-2018

Andersen Global kondigt uitbreiding van internationale Raad van bestuur aan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–

Partners uit Nigeria en Egypte treden toe tot de Raad van bestuur

Andersen Global heeft vandaag de uitbreiding van zijn internationale Raad van bestuur met twee nieuwe bestuursleden bekend gemaakt: Seyi Bickersteth, partner van Andersen Tax in Nigeria, en Lena Hamdi, partner bij Andersen Tax & Legal in Egypte.

Seyi en Lena gaan deel uitmaken van de internationale Raad van bestuur met 10 andere topbelasting- en juridisch adviseurs en hun werk bestaat uit aanvullende regionale representatie en diversiteit nu Andersen Global blijft groeien.

Seyi Bickersteth is een econoom met een uitgebreide geschiedenis in en kennis van wereldwijde belasting- en juridische ondernemingen. Hij was de Managing Partner van KMPG Professional Services en Hoofd Belasting van Arthur Andersen in Nigeria. Seyi is bekend vanwege zijn inspanningen voor economische ontwikkeling, en is lid van het Institute of Chartered Accountants of Nigeria en The Chartered Institute of Taxation of Nigeria.

Naast zijn functie in het bestuur zal Seyi een belangrijke rol gaan spelen bij de uitbreiding van Andersen Global in Afrika. De wereldwijde associatie is aanwezig in zeven landen op het continent, met plannen voor uitbreiding binnen de regio in de komende 12 maanden.

Lena Hamdi is partner bij Andersen Tax & Legal, in Caïro. Ze heeft uitgebreide ervaring met buitenlandse investeringen, strategieën voor markttoegang en investeringsadvies. Ze heeft een LLB-graad van de Queen Mary University in Londen. Lena geeft leiding aan de afdeling Global Relations van het bedrijf in Egypte en fungeert als belangrijkste partner en adviseur voor uitbreidingsplannen in Egypte en het Midden-Oosten. Andersen Global is momenteel aanwezig in zes landen binnen de regio en wil verder uitbreiden.

“Onze internationale Raad van bestuur is een indrukwekkende groep professionals met een unieke scherpzinnigheid en hoogwaardige strategische ervaring”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global bestuursvoorzitter en Andersen Tax LLC CEO. “Meer aanwezigheid in Afrika en het Midden-Oosten maakt het voor ons mogelijk om onze klanten in de gehele wereld maximaal en naadloos te kunnen bedienen. Zowel Seyi als Lena zijn de verpersoonlijking van de beste kwaliteiten die we willen bereiken: rentmeesterschap, naadloze service en de beste oplossingen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s bijna 4.000 professionals op meer dan 122 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr