08:57 uur 29-11-2018

Persado benoemt voormalige senior leidinggevenden van MarketShare en Verizon in Raad van bestuur

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–

Wes Nichols en Marni Walden brengen solide industriële ervaring en strategische kennis naar Persado

Persado, de toonaangevende leverancier van AI-geoptimaliseerde marketingtaal voor grote wereldwijde merken, heeft vandaag bekend gemaakt dat Wes Nichols, medeoprichter en voormalig CEO van MarketShare, en Marni Walden, voormalig senior leidinggevende van Verizon, als nieuwe leden van de raad van bestuur. Nichols brengt diepe ondernemers- en technische ervaring, als medeoprichter van de voorspellende analysesoftwareoplossing voor CMO’s genaamd MarketShare. Walden is een geroutineerde leidinggevende met ervaring in het leiding geven aan en integreren van twee grote mediamerken tijdens zijn periode bij Verizon.

“Marni en Wes zijn sterke toevoegingen aan ons team, en we zijn enthousiast over de komst van twee veteranen op het gebied van leidinggeven naar het bestuur van Persado”, zei Alex Vratskides, medeoprichter en CEO van Persado. “Hun uitgebreide wereldwijde ervaring en unieke inzichten in marketing, media en technologie helpt bij het vormen van de volgende groeifase van Persado nu we marketeers willen ondersteunen om meer datagedreven besluiten te nemen waarmee grootste bedrijfsresultaten kunnen worden behaald.”

“Persado is een van de meest innovatieve en direct effectieve technologieoplossingen die marketeers vandaag de dag tot hun beschikking hebben”, zei Nichols. “Er zijn maar weinig bedrijven die AI en machinaal leren echt gebruiken voor het stimuleren van schaalbare verbeteringen in bedrijfsresultaten. Ik ben vereerd met de kans om de toekomstige richting van het bedrijf mede te mogen bepalen.”

“Persado stond vooraan bij het maken van marketingberichten op een geheel andere wijze middels machinaal leren en AI om klanten gedurende de klantreis te betrekken”, zei Walden. “Ik vind het een voorrecht om met het getalenteerde leiderschapsteam van het bedrijf te mogen werken aan het verder verstevigen van de impact en invloed van AI en een datagedreven benadering voor het maken van digitale creativiteit.”

Voorheen bij Neustar, dat MarketShare kocht, deed Nichols dienst als president en CEO bij TBWA/TEQUILA, een wereldwijd digitaal netwerk dat onderdeel is van Omnicom Group, waar hij werkte met merken als Sony en Nissan. Hij is momenteel een bestuurslid van Upfront Ventures, een bedrijf in durfkapitaal dat investeert in technologische startups, en zijn inzichten over hoe CMO’s besluiten nemen in de moderne tijd zijn eerder gepubliceerd door Harvard Business Review.

Marni Walden heeft meerdere leidinggevende functies gehad bij Verizon, waaronder die van Directeur Marketing, Directeur Bedrijfsvoering en EVP van Global Media, waar ze leiding gaf aan de fusie van Yahoo en AOL voor de vorming van Oath. Ze is momenteel actief in diverse bestuursraden, waaronder die van Globetouch, 4C Insights, DraftKings en Mobilize Solutions.

Over Persado

Persado is de toonaangevende leverancier van AI-geoptimaliseerde marketingtaal voor grote wereldwijde merken. Gesteund door de kracht van Narrative Intelligence maakt Persado gebruik van zijn bewezen voorspellende taalmodel dat de juiste woorden, visuals en emoties vaststelt voor maximale betrokkenheid. Zo worden verhalen gecreëerd die naadloos de unieke stem van elk merk, de unieke context van elke campagne en de unieke interesses van elk publiek weergeven.

Stelt u zich voor dat u een tekstschrijver en gegevenswetenschapper hebt voor elke persoon in uw publiek, die samenwerken om de exacte taal te gebruiken die werkt samen met de analyse om uit te leggen waarom. Met ’s werelds grootste database voor marketingtaal, met meer dan een miljoen georganiseerde, gelabelde en gerangschikte woorden, zinnen en afbeeldingen, stelt Persado merken in staat om acquisitie en behoud te verbeteren terwijl ze klantrelaties op lange termijn kunnen bouwen op basis van authentieke communicatie.

Voor meer informatie over Persado of het plannen van een demo bezoekt u persado.com, en volgt u Persado op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

LaunchSquad voor Persado
persado@launchsquad.com
212-564-3665

Check out our twitter: @NewsNovumpr