14:14 uur 27-11-2018

E2open voltooit de acquisitie van INTTRA, en brengt daarmee toonaangevend wereldwijd cloud supply chain management en toonaangevend oceaan-scheepvaart netwerk samen

AUSTIN –(BUSINESS WIRE)–

De enige plaats in de cloud om uw supply chain uit te voeren is nu de enige plaats in de cloud om uw wereldwijde logistiek te beheren

E2open heeft vandaag de voltooiing van de overname van INTTRA aangekondigd na goedkeuring door de regelgevende instanties. Dit brengt de wereldleider op het gebied van zeescheepvaartlogistiek, die het grootste deel van de capaciteit van zeecontainers dekt, samen met de wereldwijde supply chain en het logistieke netwerk van E2open. Met deze eenwording zullen klanten van beide bedrijven uitgebreide efficiëntie en gebruiksgemak realiseren in de wereldwijde supply chain en logistiek management.

De combinatie van het grootste zeescheepvaart-netwerk met het grootste voordelige lading-eigenaarsnetwerk (BCO) in de toeleveringsketen zal krachtige voordelen opleveren, waaronder:

  • Real-time end-to-end zichtbaarheid met de mogelijkheid om te monitoren en te reageren op veranderende wereldwijde behoeften
  • Efficiëntere zeescheepvaart met de integratie van inkoop, productie en distributie
  • Betere benutting van de logistieke capaciteit met een beter inzicht in productieprognoses en toekomstige verzendingsbehoeften

E2open Completes Acquisition of INTTRA, Bringing Together Leading Global Cloud Supply Chain Management and Leading Ocean Shipping Network

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)–

The One Place in the Cloud to Run Your Supply Chain is Now the One Place in the Cloud to Manage Your Global Logistics

E2open today announced the completion of the acquisition of INTTRA following regulatory approval. This brings together the world leader in ocean shipping logistics covering a majority of ocean shipping container capacity, with the global supply chain and logistics network of E2open. With this unification, customers of both companies will realize extensive efficiencies and ease of use across global supply chain and logistics management.

The combination of the largest ocean shipping network with the largest beneficial cargo owner (BCO) supply chain network will bring powerful benefits including:

  • Real-time end-to-end visibility with the ability to monitor and react to changing global needs.
  • More efficient ocean shipping with the integration of procurement, manufacturing and distribution.
  • Better logistics capacity utilization with enhanced visibility into manufacturing forecasts and future shipping needs.

E2open will offer “INTTRA by E2open” as a dedicated product offering committed to providing INTTRA customers with the transportation management and port system integrations that currently drive more than 25 percent of all ocean containers shipped globally.

John Fay, Chief Executive Officer of INTTRA, will be leaving the organization after a transition period. Under John’s leadership INTTRA has made tremendous progress in the face of tough markets. During his tenure, INTTRA volume has grown by 50 percent and revenues by 30 percent with profitability increased sixfold. Santosh Nanda, currently E2open’s senior vice president of product development, will lead the “INTTRA by E2open” business unit following the transition period.

“Global trade slows for no one and customers demand solutions that streamline information flows across manufacturers, suppliers, shipping services, ocean carriers and participants of all sizes,” said Michael Farlekas, president and chief executive officer of E2open. “INTTRA by E2open will bring even more value and ease of use to customers who need to make supply chain and logistics management their competitive advantage through a unified platform and real time end-to-end visibility – further bridging the gap between planning and execution.”

E2open, the largest cloud-based provider of networked supply chain solutions, offers a complete portfolio of intelligent applications that enables the world’s most complex supply chains to better plan, collaborate, and execute their end-to-end operations – from procurement to manufacturing to distribution and fulfilment.

Avantida – part of the INTTRA acquisition – further extends that efficiency by helping to coordinate land-based activities like container reuse and repositioning. Both offerings will see even further reach and efficiencies as part of E2open’s global supply chain network of more than 200,000 users and 70,000 partner companies.

About E2open

At E2open, we are creating a more connected, intelligent supply chain. One that starts with the ability to sense and respond to real-time demand and supply constraints. One that brings together data from customers, channels, suppliers, contract manufacturers and partners. One that enables companies to use data in real time, with cognitive artificial intelligence and machine learning to drive smarter decisions. One that delivers all this complex information through a single pane of glass that provides a clear view across the supply and demand ecosystem. E2open is changing everything. Demand. Supply. Delivered. www.e2open.com.

Contacts

Sales and Customer Information:
Diane Mitchell | VP, Marketing | E2open | Diane.Mitchell@e2open.com | 512-735-5692

Media Contact:
WE Communications for E2open | e2open@we-worldwide.com | 512-527-7000

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr