13:25 uur 22-11-2018

Chubu Centrair International Airport voor de tweede keer uitgeroepen tot 5-sterrenluchthaven

NAGOYA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Chubu Centrair International Airport is voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot 5-sterren-luchthaven*1, de hoogste waardering ter wereld, in de categorie Regionale Luchthaven*2.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181122005151/nl/

Om te beantwoorden aan de diverse behoeften van het toenemende aantal internationale reizigers wil Chubu Centrair International Airport graag een meer eenvoudige en comfortabele luchthaven worden.

In de enquête van SKYTRAX*3, waarin meer dan 500 evaluatiepunten over luchthavens aan boord kwamen scoorde Chubu Centrair International Airport vooral hoog in de categorieën ‘Service luchthavenpersoneel’ en ‘Reinheid luchthaven’ ten opzichte van andere luchthavens.

Daarnaast is Chubu Centrair International Airport ook bekroond in SKYTRAX’s ‘World Airport Awards’, een internationale luchthavenbeoordeling op basis van klantenservice, als ‘’s Werelds beste regionale luchthaven’ (voor het 4de opeenvolgende jaar sinds 2015) en ’Beste regionale luchthaven Azië’ (voor 8ste opeenvolgende jaar sinds 2011). De jaarcijfers over 2019 worden bekend gemaakt in maart 2019.

Chubu Centrair wil alle reizigers bedanken voor het gebruiken van onze faciliteiten. Vanaf nu zal de gehele luchthaven zich nog meer inspannen om een nog betere service te bieden.

Voor meer informatie:
https://skytraxratings.com/chubu-centrair-airport-certified-as-5-star-regional-airport

*1 5-sterren luchthaven: lijst van luchthavens naast Chubu Centrair International Airport.
*2 Regionale luchthaven: deze categorie dekt luchthavens in niet-hoofdstedelijke regio’s gericht op binnenlandse vluchten, een internationaal vluchtgemiddelde van 6 uur, of een klein aandeel continentale vluchten.
*3 SKYTRAX: is in 1989 opgericht in Groot Brittannië als beoordelaar van luchtvervoer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Central Japan International Airport Co.,Ltd.
Takamichi Chiba, +81-569-38-7775
Public Relations
centrair-application@cjiac.co.jp

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr