11:24 uur 21-11-2018

REPLY: Syskoplan Reply bekroond met de SAP Quality Award in de categorie Innovation

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Syskoplan Reply, de SAP-technologiespecialist binnen de Reply Group, heeft de SAP Quality Award van SAP ontvangen in de categorie Innovation voor een project voor de SEA Group. De prijs is een eerbetoon aan de nieuwste SAP-oplossingen en wordt jaarlijks gepresenteerd tijdens het SAP NOW-evenement. Syskoplan Reply ontvangt de gerenommeerde onderscheiding voor de vijfde keer op rij.

Het met goud bekroonde project is een innovatieve SAP Hybris Marketing-oplossing voor SEA van Syskoplan Reply. De SEA Group beheert de luchthavens Milaan Linate en Milaan Malpensa en voorziet in alle diensten en aanverwante activiteiten. Het project bestaat uit de implementatie van SAP Hybris Marketing voor het ontwerpen, creëren en monitoren van marketinginitiatieven. Het doel is om de klantervaring van passagiers op de luchthaven Milaan Malpensa te verbeteren en van hun verblijf een bijzondere ervaring te maken.

De interdepartementale, effectieve marketingcampagne is gebaseerd op het concept van gamificatie: in de multi-channel campagne kunnen passagiers deelnemen aan een schattenjacht ‘Hashtag Hunting’ op de luchthaven. Tips voor de oplossing worden geplaatst op strategische punten zoals shoppingcenters. Met de geïmplementeerde applicatie kunnen grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens worden beheerd en verwerkt om passagiers op verschillende contactpunten gepersonaliseerde inhoud te bieden. Het project maakt deel uit van een uitgebreid digitaliseringsprogramma waabij SEA de marketingafdeling voorziet van geavanceerde hulpmiddelen om de klantervaring te verbeteren.

Fabio Degli Esposti, CIO SEA Milan Airports, voegt toe: “In de Griekse tragedie betekent hybris letterlijk ‘arrogantie’, ‘trots’ of ‘uitzondering’. Wat de implementatie van SAP Hybris Marketing op de luchthavens van Milaan betreft, vormt het project een belangrijke stap op weg naar digitale transformatie en kan het worden geassocieerd met ‘uitstekend’ en ‘trots’. Het project rondt een applicatiesysteem af dat ons bedrijf versterkt terwijl het flexibel en schaalbaar is. Met de beste digitale, mobiel-gebaseerde oplossingen zorgen de luchthavens van Milaan voor de basis voor effectief en modern klantenbehoud.”

Als belangrijke SAP-partner in de wereldwijde ontwikkeling van applicaties onder het SAP Partner Edge-programma investeert Syskoplan voortdurend in nieuwe technologieën zoals SAP Customer Experience en SAP HANA in samenwerking met SAP, industriële partners en universiteiten.

Filippo Rizzante, CTO Reply, is verheugd met de opnieuw binnengesleepte SAP-onderscheiding: “Het geïmplementeerde digitale transformatieproject voor SEA werd uitgevoerd volgens de principes van de Agile/Scrum-methodologie voor SAP- en niet-SAP-componenten. Hierdoor kon de status op elk moment worden gecontroleerd, waardoor levering op tijd en binnen het budget kon plaatsvinden. De focus lag op een grotere klantenloyaliteit en de campagne verhoogde de gemiddelde uitgaven van passagiers.” Rizzante vervolgt: “Daar we een van de belangrijkste Europese competentiecentra voor SAP-oplossingen zijn, kunnen we op bijna alle gebieden innovaties aanbieden op basis van SAP.”

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr