09:15 uur 21-11-2018

Guy Carpenter benoemt Ross Howard tot vice-voorzitter

NEW YORK & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Guy Carpenter & Company, LLC, een toonaangevende wereldwijde risico- en herverzekeringsspecialist en een volle dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), heeft vandaag een nieuwe benoeming voor het management van de herverzekeringsorganisatie Jardine Lloyd Thompson Group plc (JLT) aangekondigd. Vanaf het sluiten van de transactie tussen de moedermaatschappij van Guy Carpenter, Marsh & McLennan Companies en JLT, die onderworpen blijft aan de ontvangst van bepaalde antitrust- en financiële reglementaire goedkeuringen, wordt Ross Howard, voorzitter van JLT Re, vice-voorzitter van Guy Carpenter en zal hij rapporteren aan President en CEO Peter Hearn.

Dhr. Howard wordt ook lid van het directiecomité van Guy Carpenter en zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen en het assisteren bij klantrelaties om de groei van het gecombineerde wereldwijde herverzekeringsbedrijf voort te zetten. Bovendien zal dhr. Howard ook een sleutelrol spelen bij de uitvoering van de integratie van JLT Re met Guy Carpenter.

“We zijn erg verheugd de eerste stappen te zetten om deze twee grote herverzekeringsbedrijven samen te brengen. Ik heb Ross in de loop der jaren in de markt gezien en denk dat hij een cruciale rol zal spelen voor het succes van de gecombineerde organisatie door de groei en wereldwijde samenwerking te bevorderen, terwijl onze waardepropositie voor de klant verder zal worden gedifferentieerd,” aldus Peter Hearn, President en CEO van Guy Carpenter. “Het doet me veel genoegen Ross te verwelkomen in ons leiderschapsteam.”

“Ik ben enthousiast over het vooruitzicht om lid te worden van het toonaangevende managementteam van Guy Carpenter en kijk ernaar uit om een aanvullend perspectief en een diversiteit aan gedachten toe te voegen die zullen zorgen voor meer waarde en winstgevende groei voor de klanten,” voegde dhr. Howard toe.

TAGS/TREFWOORDEN

Guy Carpenter, Peter Hearn, Ross Howard, herverzekering

Over Guy Carpenter

Guy Carpenter & Company, LLC is een toonaangevende wereldwijde risico- en herverzekeringsspecialist met meer dan 2.300 professionals in meer dan 60 kantoren over de hele wereld. Guy Carpenter levert een krachtige combinatie van bemiddelingsexpertise, betrouwbare strategische adviesdiensten en vooraanstaande analyses om klanten te helpen zich aan te passen aan nieuwe kansen en winstgevende groei te realiseren. Guy Carpenter is een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), de toonaangevende wereldwijde professionele dienstverlener op het gebied van risico, strategie en mensen. Met meer dan 65.000 collega’s en een jaaromzet van meer dan $ 14 miljard helpt Marsh & McLennan via haar toonaangevende bedrijven, waaronder Marsh, Mercer en Oliver Wyman, klanten zich te ontplooien in een steeds dynamischere en complexere omgeving. Ga voor meer informatie naar www.guycarp.com. Volg Guy Carpenter op Twitter @GuyCarpenter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Edward Dixon
Guy Carpenter
1.917.937.3118
Edward.dixon@guycarp.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr