17:17 uur 19-11-2018

Jefferies benoemt Fred Jallot tot Hoofd Fixed Income in Europa

NEW YORK & LONDEN –(BUSINESS WIRE)– Jefferies heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Fred Jallot als hoofd van Fixed Income, Europa. Hij zal vanaf 2 januari 2019 in het kantoor van het kantoor in Londen gevestigd zijn en zal rapporteren aan Fred Orlan, Global Head of Fixed Income bij Jefferies. Tim Cronin, die ook de functie van hoofd van Fixed Income, Europa, heeft vervuld, zal deze functie neerleggen en zal blijven fungeren als president van Jefferies International Limited, de Londense dochteronderneming van Jefferies.

“We zijn erg blij dat Fred Jallot zich aansluit bij Jefferies’ leidende wereldwijde fixed income platform”, aldus Orlan. “Als breed ervaren professional op het gebied van wereldwijde vastrentende waarden, zullen zijn relaties en leiderschap Jefferies’ groei in deze markt verder versterken. Deze senior aanwerving is een voorbeeld van de nadruk die Jefferies legt op het verbeteren van de Europese capaciteiten van ons kantoor om onze regionale en wereldwijde klantenbasis te bedienen,” voegde hij eraan toe.

Jefferies Appoints Fred Jallot Head of Fixed Income in Europe

NEW YORK & LONDON–(BUSINESS WIRE)– Jefferies today announced the appointment of Fred Jallot as Head of Fixed Income, Europe. He will be based in the firm’s London office starting January 2, 2019 and will report to Fred Orlan, Global Head of Fixed Income at Jefferies. Tim Cronin, who has also served as Head of Fixed Income, Europe, will relinquish this role and continue to serve as President of Jefferies International Limited, Jefferies’ London-based subsidiary.

“We are very excited to have Fred Jallot join Jefferies’ leading global fixed income platform,” commented Mr. Orlan. “As a broadly experienced professional in global fixed income, his relationships and leadership will further enhance Jefferies’ growth in this market. This senior hire is an example of Jefferies’ emphasis on enhancing our firm’s European capabilities to serve our regional and global client base,” he added.

Mr. Jallot was most recently Global Head of Credit and Asset-Backed Securities in Europe, the Middle East and Africa at Nomura, and previously spent 12 years at Citigroup and five years at Deutsche Bank.

Jefferies Group LLC, the largest independent full-service global investment banking firm focused on serving clients for over 55 years, is a leader in providing insight, expertise and execution to investors, companies and governments. Our firm provides a full range of investment banking, advisory, sales and trading, research and wealth management services across all products in the Americas, Europe and Asia. Jefferies Group LLC is a wholly-owned subsidiary of Jefferies Financial Group Inc. (NYSE: JEF), a diversified financial services company.

 

Contacts

For media inquiries:
Richard Khaleel, Jefferies, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com
Sara Boyes, Jefferies, +44 (0)20 7029 8022, sboyes@jefferies.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr