10:49 uur 05-11-2018

True Religion benoemt Chelsea A. Grayson tot interim directeur

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– True Religion heeft vandaag bekend gemaakt dat de raad van bestuur bestuurslid Chelsea A. Grayson heeft benoemd tot zijn interim directeur, nadat John Ermatinger besloot te stoppen als directeur van het bedrijf. Mevr. Grayson zal terugtreden als voorzitter van het Auditcomité maar blijft lid van de raad van bestuur van True Religion.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181102005624/nl/

Chelsea A. Grayson, interim chief executive officer (Photo: Business Wire)

Chelsea A. Grayson, interim chief executive officer (Photo: Business Wire)

”Als bestuurslid heeft Chelsea het afgelopen jaar True Religion geholpen het merk te ontwikkelen”, zei Gene Davis, voorzitter van de raad van bestuur van True Religion. ”Wij blij met iemand van Chelsea’s kaliber en ervaring die de stap maakt naar het directeurschap van het bedrijf omdat we onze producten en klantervaring blijven innoveren. Daarnaast willen we John danken voor zijn geweldige leiderschap en toewijding aan het merk.”

Mevr. Grayson zei: ”Als geboren inwoner van Los Angeles ben ik vereerd te zijn gekozen om leiding te geven aan een legendarisch merk zoals het uit Los Angeles afkomstige True Religion. Ik kijk ernaar uit de lopende weg te vervolgen met recente initiatieven als de toevoeging van Bella Hadid als een millennial-gezicht voor het merk en onze samenwerking met wereldwijde sportreus Manchester United.”

Terwijl mevr. Grayson de taak van interim CEO op zich neemt zal de raad van bestuur een procedure starten om een permanente CEO aan te trekken.

Voor haar deelname aan de raad van bestuur van True Religion afgelopen jaar was mevr. Grayson CEO en bestuurslid van American Apparel (voorheen NYSE MKT: APP). Ze zit ook in de raad van bestuur van Delta Dental of California (waar ze lid is van het Nominating & Corporate Governance Committee), en de adviesraad van Marca Global.

Over True Religion

In 2002 kwam True Religion tot bloei in de denimwereld van Los Angeles met hun baanbrekende constructies van de klassieke 5-pocket jeans. Met de vijfnaalds draad met twee stiksels per inch werd de True Religion Super T-steek direct erkend om zijn stijl die anders was dan ieder ander denimmerk ter wereld. True Religion gaat uit van het unieke in iedere persoon. Het merk wordt gedragen door atleten, muzikanten en artiesten wereldwijd, die er hun persoonlijke stijl mee uitdragen. True Religion Brand Jeans, dat een exclusief assortiment van legendarische stijlen levert, richt zich op de productie van hoogwaardige luxe denim en sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

voor True Religion
Carol Moniz
carol@michelemariepr.com
646.863.3923

Check out our twitter: @NewsNovumpr