09:20 uur 02-11-2018

Macnica kondigt lancering van de “EasyMVC”, Machine Vision Camera-ontwikkelingskit aan

YOKOHAMA, Japan–(BUSINESS WIRE)–

Directe mogelijkheid voor ontwikkeling van MV-camera met de toonaangevende CMOS-afbeeldingsensoren en Vision-interfaces.

Macnica, Inc. (Hoofdvestiging: 1-6-3 Shin-Yokohama, Kohoku-ku, Yokohama, Japan President: Kiyoshi Nakashima) heeft vandaag de lancering van de oorspronkelijk ontwikkelde “EasyMVC” aangekondigd, — een Machine Vision Camera-ontwikkelingskit waarmee gebruikers direct niet alleen de toonaangevende CMOS-afbeeldingssensoren kunnen testen en ontwikkelen, maar ook de meest geavanceerde Vision-interfaces — Outputinterface van Machine Vision Camera.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181101006183/nl/

EasyMVC (Graphic: Business Wire)

EasyMVC (Graphic: Business Wire)

De kit bestaat uit drie borden — een afbeeldingsensorbord, een FPGA-bord en een interfacebord. Door de combinatie daarvan te wijzigen kunnen gebruikers de componenten zoals diverse sensoren, IP’s en interfaces testen die van invloed zijn op de prestatie van machine vision-systemen zonder moeilijke instellingen te hoeven doen. Daarnaast biedt Macnica voorbeeldontwerpen van hardware en software, waarmee de ontwikkeling in een korte periode tegen lage kosten mogelijk is.

Macnica biedt een aantal IP-cores voor Intel® FPGA zoals “SLVS-EC” dat als eerste ter wereld samen met Sony Semiconductor Solutions Corporation is ontwikkeld, “GigE Vision®”, “USB3 Vision®” en “CoaXPress® 1.1.1” die allemaal vereist zijn voor het bouwen van een Machine Vision Camera.

Gebruikers kunnen eenvoudig beginnen met het testen van die IP-cores met de EasyMVC.

Omdat SONY’s toonaangevende CMOS-afbeeldingsensoren zeer hoge specificaties hebben moeten gebruikers een groot aantal technische problemen oplossen zoals een ingewikkeld FPGA-ontwerp om afbeeldingsgegevens efficiënt te extraheren en een bordontwerp overeenkomstig verschillende pininstellingen voor elke sensor, voordat ze ook maar met testen kunnen beginnen. In dit geval kunnen gebruikers deze technische problemen oplossen en direct beginnen met het testen van de laatste sensoren met de EasyMVC.

[ Eigenschappen van EasyMVC Machine Vision Camera Kit ]

• Sensorboard: SONY(®) IMX420 Color of Monochrome geïnstalleerd.

● Planning om de andere sensorborden toe te voegen.

• FPGA-board: Intel(®) Cyclone(®) 10 GX geïnstalleerd.

• Vision Interface-board: USB3 Vision(®) + HDMI(® )2.0 of CoaXPress(® )1.1.1

● Plannen voor het toevoegen van de andere borden op basis van de nieuwe interfacestandaard.

Introductiedatum: 1 november 2018

De EasyMVC zal over de hele wereld worden verkocht via Macnica, Inc. of onderdelen daarvan.

U kunt een demonstratie van de werking zien op de VISION SHOW in Stuttgart, Duitsland in november 2018, de elektronica handelsbeurs in München, Duitsland in november of de INTERNATIONALE TECHNISCHE BEURS VOOR BEELDTECHNOLOGIE EN -APPARATUUR 2018 in Yokohama in december.

VISION SHOW
https://www.messe-stuttgart.de/vision/en/
6-8 november 2018
Standnummer: Hal 1 stand 1E82

elektronica handelsbeurs
https://electronica.de/index.html
13-16 november 2018
Standnummer: Hal C5 stand 111

INTERNATIONALE TECHNISCHE BEURS VOOR BEELDTECHNOLOGIE EN -APPARATUUR
https://www.adcom-media.co.jp/ite/
5-8 december 2018
Standnummer : Stand 158

Over Macnica
Sinds de oprichting in 1972 heeft Macnica Inc. zich gespecialiseerd in het leveren van een breed aanbod van hoogwaardige elektronicaonderdelen en netwerkapparatuur, in het bijzonder halfgeleiders, aan de elektronica-, informatie- en communicatie-industrie. Het bedrijf staat terecht bekend als leider in de hoogwaardige technische gebieden waarin ze actief zijn. In de afgelopen jaren heeft Macnica zijn personeelsbestand uitgebreid om diepgaande technische ondersteuning te kunnen geven aan klanten als aanvulling op de levering van elektronische componenten en informatiesystemen. Het klantenbestand omvat toongevende wereldwijde producten van elektronica. Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Yokohama, en vestigingen in 78 steden verdeeld over 22 landen, waaronder Japan, de VS, Canada, Brazilië, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Israël, Hong Kong, Taiwan, Korea, China, Singapore, Thailand, India, Maleisië, Vietnam, Myanmar, de Filipijnen en Indonesië. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.macnica.co.jp/en/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:
Macnica, Inc.
Shinichi Egawa, +81-45-470-8977
Fax: +81-45-470-8955
http://www.m-pression.com/contact

Check out our twitter: @NewsNovumpr