09:19 uur 02-11-2018

CNH Industrial en Farmers Edge kondigen meerjarig strategisch partnerschap aan

LONDEN & WINNIPEG, Manitoba–(BUSINESS WIRE)–

Deze samenwerking is gebaseerd op sterke capaciteiten op het gebied van AI en machine learning, met vooraanstaande innovatie en productie in landbouwmachines

CNH Industrial (NYSE: CNHI / MI: CNHI), een van ‘s werelds grootste fabrikanten van landbouwmachines, en Farmers Edge™, een wereldleider in ‘decision agriculture,’ hebben vandaag een strategisch samenwerkingsverband voor digitale landbouw aangekondigd. CNH Industrial zal via haar uitgebreide dealernetwerk de digitale precisieoplossingen van Farmers Edge beschikbaar maken voor haar klanten. Hierdoor zal Farmers Edge in de komende drie jaar haar doel van 150.000 aangesloten apparaten behalen, inclusief 100.000 stuks landbouwmachines en 50.000 aangesloten veldsensoren. Evenzo effent het partnerschap de weg voor CNH Industrial-dealers om optimaal gebruik te maken van digitale connectiviteit met hun klanten over de hele wereld.

“CNH Industrial erkent het belang van digitale landbouw voor onze dealers en klanten,” aldus Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer van CNH Industrial. “Farmers Edge beschikt over toonaangevende veldcentrische gegevens, aangesloten hardware en veldsensoren die een bedrijfseigen gegevenswetenschappelijk en AI-platform van topklasse aandrijven. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om onze ‘connected farm’-strategie verder te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat telers controle houden over hun gegevens.”

De landbouwbedrijven van vandaag de dag zijn rijk aan gegevens en sterk afhankelijk van realtime connectiviteit. Het is niet langer goed genoeg om gegevens achteraf te kunnen bekijken. De industrie vereist inzichten die sneller en preciezer zijn en die meetbare resultaten opleveren. Gegevens, besluitvorming en winstgevendheid zijn met elkaar verweven. Door AI, IoT en voorspellende analyses te combineren met nieuwe niveaus van wereldwijde connectiviteit worden belanghebbenden in het gehele landbouwecosysteem voorzien van ongekende gegevensniveaus (macro, regionaal, micro, veld per veld) om de besluitvorming te ondersteunen, risico’s te minimaliseren en het groeipotentieel te maximaliseren.

“Het combineren van het beste netwerk van landbouwmachines en -dealers ter wereld met FarmCommand, het meest geavanceerde en uitgebreide digitale landbouwplatform dat beschikbaar is, zal de manier waarop de industrie de waarde van landbouwkundige bedrijfsgegevens interpreteert opnieuw definiëren,” stelde Ron Osborne, Chief Strategy & Product Officer bij Farmers Edge.

“CNH Industrial is een van de meest bekende en gerespecteerde bedrijven in de wereldwijde agrarische sector; de samenwerking met hen is een belangrijke stap voor ons,” verklaarde Wade Barnes, Chief Executive Officer van Farmers Edge. “We stemmen onszelf af op het werken aan het gemeenschappelijke doel van het leveren van een nieuwe golf van acceptatie voor ‘decision agriculture.’ Het partnerschap biedt exclusieve opties en diensten die betrouwbare producten en technologische innovaties combineren, wat zich vertaalt in prestaties en productiviteitsverbeteringen.”

Over CNH Industrial

CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) is een wereldleider in de kapitaalgoederensector met gevestigde industriële ervaring, een breed scala aan producten en een wereldwijde aanwezigheid. Elk van de individuele merken die behoren tot het Bedrijf is een belangrijke internationale troef in zijn specifieke industriële sector: Case IH, New Holland Agriculture en Steyr voor tractoren en landbouwmachines; Case en New Holland Construction voor grondverzetmachines; Iveco voor bedrijfsvoertuigen; Iveco Bus en Heuliez Bus voor bussen en touringcars; Iveco Astra voor steengroeve- en bouwvoertuigen; Magirus voor brandweervoertuigen; Iveco Defense Vehicles voor defensie en civiele bescherming; en FPT Industrial voor motoren en transmissies. Meer informatie is te vinden op de bedrijfswebsite: http://www.cnhindustrial.com

Over Farmers Edge

Farmers Edge is een wereldleider in ‘Decision agriculture’ die wereldwijd meer dan 22 miljoen betaalde productarealen onderhoudt met digitale precisie-oplossingen. Door veldgerichte gegevens, eenvoudig te gebruiken software, geavanceerde verwerkingstechnologie, voorspellende modellering en geavanceerde agronomische analyses te integreren, voorziet Farmers Edge telers van schaalbare oplossingen om meer te produceren met minder. Met behulp van innovatieve digitale agronomische tools richten de oplossingen van Farmers Edge zich op de duurzame productie van hoogproductieve gewassen van hoge kwaliteit en zijn deze oplossingen ontworpen om de inputs te optimaliseren, de impact op het milieu te minimaliseren en de economische levensvatbaarheid van het landbouwbedrijf te beschermen. Van zaadselectie tot opbrengstgegevensanalyse, Farmers Edge transformeert big data in tijdige en accurate inzichten om weloverwogen beslissingen te ondersteunen. Ga naar FarmersEdge.ca of FarmersEdgeUSA.com voor meer informatie over Farmers Edge.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CNH Industrial
Laura Overall, +44 207 7660 338
Corporate Communications Manager
mediarelations@cnhind.com
of
Farmers Edge
Marina Barnes, +1 204 770 3422
VP Marketing & Communications
Communications@farmersedge.ca

Check out our twitter: @NewsNovumpr