09:09 uur 30-10-2018

Masergy presenteert Digitale Transformatie-succesverhalen op Gartner Symposium/ITxpo 2018 in Barcelona

BARCELONA, Spanje & DALLAS–(BUSINESS WIRE)–

Sessie behandelt onderzoeken uit de echte wereld van toonaangevende wereldwijde CIO’s

Masergy, een toonaangevende aanbieder van secure hybrid networking, cloudcommunicatie en managed security-oplossingen, heeft bekend gemaakt dat Nate Grinnell, senior director, strategische partners, Masergy de presentatie ‘Ontwricht en domineer uw markt via digitale transformatie’ zal verzorgen op het Gartner Symposium/ITxpo 2018 in Barcelona, Spanje op woensdag 7 november van 12:15-12:45 uur. De sessie behandelt casestudies van het succes van digitale transformatie van wereldwijde CIO’s die samenwerkten met Masergy.

“Digitale transformatie vereist een sterke IT-basis, en klanten van Masergy hebben zich volwassen getoond in het opzetten van de basis voor innovatie”, zei Grinnell. “Het Gartner Symposium is een ideaal platform om aan te geven hoe ambitieus CIO’s zijn in het leidinggeven aan het bedrijf via belangrijke fasen van gereedheid voor digitale transformatie. Wij delen hun beste praktijken en helpen IT-leiders het voorbereidingsproces te versnellen.”

De sessie benadrukt:

  • Beste praktijken voor het leggen van een basis voor IT-innovatie
  • Bemerkte obstakels en te voorkomen valkuilen
  • Het belang van netwerkflexibiliteit, realtime analyse en planning van beveiliging

Voor meer details over Masergy’s weg naar digitale transformatie en voordelen voor wereldwijde bedrijven kunt u deze blog lezen. Experts van Masergy zullen ook beschikbaar zijn op het Gartner Symposium, stand 318, om aanvullende inzichten te delen.

Klik hier om een ontmoeting te plannen met het team van Masergy.

Over Gartner Symposium/ITxpo

Gartner Symposium/ITxpo is de belangrijkste beurs ter wereld voor CIO’s en senior IT-uitvoerenden. Dit evenement levert onafhankelijke en objectieve content met het gezag en belang van ’s werelds toonaangevende IT-bedrijven in onderzoek en advies, en biedt toegang tot de laatste oplossingen van belangrijke technologie-aanbieders. CIO’s en IT-uitvoerenden vertrouwen op Gartner Symposium/ITxpo voor inzichten in hoe hun organisatie gebruik kunnen maken van IT om zakelijke uitdagingen aan te gaan en de operationele efficiency te verbeteren. Ga voor meer informatie naar www.gartner.com/us/symposium.

Over Masergy

Masergy is eigenaar van en beheert het grootste onafhankelijk Software Defined Platform ter wereld, en levert secure hybrid networking, cloudcommunicaties en managed beveiligingsoplossingen aan wereldwijde bedrijven. Onze gepatenteerde technologie, aanpasbare oplossingen en ongeëvenaarde klantervaring maakt dat een groeiend aantal toonaangevende organisatie vertrouwt op Masergy voor een prestatie die alle verwachtingen te boven gaat. Lees meer informatie over Masergy en volg ons op ons blog Transforming Enterprise IT, Twitter@Masergy, LinkedIn en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Masergy
Bedrijfscontact:
Thomas Moore, 469-291-8225
thomas.moore@masergy.com
of
Mediacontact:
Joanna Clark, 07519105488
joannaclark@mantispr.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr