17:08 uur 26-10-2018

Bill Ackman en Nick Botta hebben een additionele $ 116 miljoen aan PSH-aandelen verworven

Sinds 29 mei 2018 hebben het management en de gelieerde ondernemingen van Pershing Square meer dan $ 520 miljoen aan PSH-aandelen gekocht

┬áLONDEN–(BUSINESS WIRE)–Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (LN: PSHD) (NA: PSH) (‘PSH’ of het ‘Bedrijf’) heeft vandaag bekendgemaakt dat de CEO van Pershing Square Capital Management, L.P. (‘PSCM’) Bill Ackman op 25 oktober 2018 in totaal 7.165.000 openbare aandelen van PSH heeft gekocht tegen een prijs van $ 14,96 per aandeel, en dat PSH-bestuurslid Nick Botta in totaal 335.000 openbare aandelen van PSH heeft gekocht tegen een prijs van $ 14,96 per aandeel. Op 24 oktober 2018 kocht dhr. Botta bovendien 57.493 managementaandelen van PSH. Bij elkaar genomen vormen deze aankopen door dhr. Ackman, zijn gelieerde onderneming en dhr. Botta een totaal van $ 116 miljoen.

Ervan uitgaande dat alle PSH-managementaandelen worden omgezet in openbare aandelen van PSH zouden dhr. Ackman en zijn gelieerde onderneming ongeveer 39,9 miljoen openbare aandelen bezitten, of 18,0% van het Bedrijf op volledig verwaterde basis. In totaal zouden dhr. Ackman, dhr. Botta, leden van het PSCM-investeringsteam, overige PSCM-medewerkers, leden van de PSCM-adviesraad en hun gelieerde ondernemingen (samen de ‘gelieerde PSCM-ondernemingen’) ongeveer 44,5 miljoen openbare aandelen of 20,0% van het Bedrijf in eigendom hebben op volledig verwaterde basis.

De gelieerde PSCM-ondernemingen hebben hun investering in PSH verhoogd omdat ze nog steeds van mening zijn dat PSH substantieel ondergewaardeerd is.

Over Pershing Square Holdings, Ltd.

Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (LN: PSHD) (NA: PSH) is een investeringsonderneming die is gestructureerd als een closed-ended fonds dat geconcentreerde beleggingen uitvoert in voornamelijk Noord-Amerikaanse bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Media
Maitland
Seda Ambartsumian/Sam Turvey, +44 20 7379 5151
Media-pershingsquareholdings@maitland.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr