09:41 uur 25-10-2018

Vendavo patentschendingszaak tegen Price f(x) gaat door

DENVER (VS)–(BUSINESS WIRE)– Vendavo, een toonaangevende leverancier van commerciële excellentie-oplossingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat het United States District Court voor het Northern District van Californië voor de derde achtereenvolgende keer, de opschortingsmoties van Price f(x) verworpen aangaande de patentschending op verzoek van Vendavo, waarmee rechtszaak van Vendavo jegens het bedrijf doorgang kan vinden.

De meest recente moties voor opschorting waren een poging de rechtsgang naar Tsjechië te verplaatsen en de patenten uit de rechtszaak te laten. De rechtbank heeft beide verzoeken in zijn geheel afgewezen.

Vendavo’s rechtzaak gaat erover dat Price f(x) misbruik heeft gemaakt van Vendavo-handelsgeheimen, oneigenlijk concurreert met Vendavo op de markt en inbreuk maakt op Vendavo-copyrights, en de VS-patenten 8.396.814; 7.640.198; 7.308.421; 8.412.598; 7.912.792. De procesvoering is voor het eerst geregistreerd in december 2017.

Vendavo is blij dat de rechtbank wederom de pogingen van Price f(x) heeft afgewezen om de procesvoering bij de rechtbank te annuleren en is tevreden dat de zaak kan worden voortgezet en de waarheid op tafel kan komen.

“Er is een groot aantal hindernissen opgeworpen en, omdat onze zaak zo goed in elkaar zit, waren we in staat om ze te overkomen”, zei Bruno Slosse, Vendavo President en CEO. “Deze tactiek heeft de zaak vertraagd en heeft beide partijen onnodige tijd en geld gekost. Wij hebben een verplichting jegens onze aandeelhouders en onze klanten om te waarborgen dat hun investeringen in ons intellectueel eigendom beschermd zijn. Hoewel we eerlijke concurrentie verwelkomen kunnen we geen diefstal van onze hoogstaande commerciële excellentie-oplossingen toestaan waaraan we al tientallen jaren werken.”

Over Vendavo

Vendavo versterkt de verschuiving naar digitaal zakendoen voor ‘s werelds meest veeleisende B2B-bedrijven, waarbij waarde, groeiende marge en omzetgroei worden ontsloten. Met het Commerciële Uitmuntendheidplatform van Vendavo ontwikkelen bedrijven dynamische klantinzichten en optimale prijsstrategieën die de marge maximaliseren, de verkoopeffectiviteit verhogen en de klantervaring verbeteren. Met een jaarlijkse margeverbetering van in totaal meer dan $ 2,5 miljard voor chemicaliën, distributie, hightech en productie biedt Vendavo geavanceerde analyses en diepgaande branchekennis waarmee bedrijven een stap voor blijven lopen. Vendavo heeft haar hoofdkantoor in Denver, CO en heeft kantoren over de hele wereld. Kom meer te weten op Vendavo.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Kimberly Communications
Kimberly Boeckenstedt
319.389.6953
kb@kimberlycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr